T🌙bylec { ττ }🦖
T🌙bylec { ττ }🦖

@CryptoTubylec

5 تغريدة 4 قراءة Dec 11, 2022
1)
Wyjaśnienie:
Skoro masz pretensje do mnie o coś to nie dziw się, że jestem krytyczny do Twojej osoby. Lepiej będzie jak przestaniesz mnie obserwować.Ja mam to gdzieś czy Ci się podoba to co robię czy nie. To moje podwórko i mogę pisać i robić co chcę. To Ty wchodzisz do mnie!
2)
Jeśli jesteś baranem to bądź na swoim podwórku a do mojego nie wchodź. Takich tutaj nie potrzebuje. Uraziłem Cię jakoś bo chcesz zabłysnąć? No i? Mam to gdzieś serio. To nie jest moje wywyższanie się. Po prostu od zawsze cisnąłem baranom, którzy nie myślą.
3)
Niestety Polacy to taki naród byle się przyczepić kogoś, a sam nic nie robiąc więcej. Chcesz coś zabłysnąć? To stwórz swój kanał. Podziwiam wszystkich ludzi z dużymi zasięgami, którzy musza codziennie czytać jakieś śmieci i wywody od ludzi nie potrafiących inwestować.
4)
Bo przecież to nie jest ich wina tylko tego gościa bo to on coś napisał. Ja nie jestem taki by siedzieć cicho i wysłuchiwać jakieś żale. Tak jak napisałem na samym początku jak chcesz mnie krytykować to niech to będzie poparte argumentami, a nie jakieś wywody..
5)
Piszesz że jestem prostakiem? To Ty nim jesteś, bo jak czytam Twoje żale że nie potrafisz wziąć odpowiedzialności za to co robisz to tylko pokazuje kto nim jest:) Jak masz ból dupy to kup sobie tą maść Polaczku cebulaczku. Pamiętaj zawsze będziesz biedy z Twoim mentalem:)

جاري تحميل الاقتراحات...