"Yalan söylüyorlar. Hakikati gizliyorlar Hilafet gidince islam alemi dağıldı diyenler kandırıyorlar. İngiltere ve fransa 1700'lerden 1900'lere kadar parsel parsel islam alemini müstemleke yaparken İstanbul'da bir halife mevcuttu. x.com
Karşı durabildi mi? Emir ül mü'minin sıfatını taşıyan halifelerin hiçbiri 1914 tarihine kadar ingiltere ve fransaya savaş açıp cihad ilan edebilmiş değildirler. 1914'te tarihimizde ilk kez ingiltere'ye savaş ilan ettik. Bunu yapan da İttihatçı liderlerdir.
Ama elimizde 1800'lerden en az 3 tane hilafet fetvası vardır: Dostumuz ingiltereye isyan etmek caiz değildir diye. Bu fetvalar hint ve malezya diyarına yollandı. Aynı Fetvayı Vahdettin bize karşıda verdi. Yunan'a direniş caiz değildir.
Kuvvacılara katılmayın demedi mi? Bunları yaşayarak tecrübe etmedik mi?"
Mahmut Esat BOZKURT
Türk Ocağı konuşmasından
Anıtkabir doldu taştı yine
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
Mahmut Esat BOZKURT
Türk Ocağı konuşmasından
Anıtkabir doldu taştı yine
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
Doktoralı Tarihçi Çiğdem Bayraktar Ör; Milli Mücadele, Mudanya Mütarekesi
Ve #29Ekim özelinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün semboller üzerinden verdiği mesajı deşifre etti.
Varolsun @BayraktarOr lütfen şiddetle takip ediniz‼️‼️ x.com
Ve #29Ekim özelinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün semboller üzerinden verdiği mesajı deşifre etti.
Varolsun @BayraktarOr lütfen şiddetle takip ediniz‼️‼️ x.com
@BayraktarOr Murat Bardakçı: İstanbul'un işgal yıllarını (1918-1923) niye kimse yazamıyor? Çünkü utanıyorlar.
İstanbul işgalinde
Müslüman Hint ve Senegal askerlerinin girmedikleri ev yapmadıkları rezalet kalmadı! ...
Mithat Cemal Kuntay'ın "Üç İstanbul'u gerçekti!" ... x.com
İstanbul işgalinde
Müslüman Hint ve Senegal askerlerinin girmedikleri ev yapmadıkları rezalet kalmadı! ...
Mithat Cemal Kuntay'ın "Üç İstanbul'u gerçekti!" ... x.com
@BayraktarOr Lozan'da Hilafet İstanbul'da kalmalı diyen İngilizler idi.
Hilafet İstanbul'dan kalkarsa, Hindistan ayaklanır diye panik yapan Hindistan Genel Valisi Londra'yı telgraf yağmuruna tutmuştur. İngilizler Lozan'da Hilafet'in mutlaka İstanbul'da kalmasını istiyordu.
Hilafet İstanbul'dan kalkarsa, Hindistan ayaklanır diye panik yapan Hindistan Genel Valisi Londra'yı telgraf yağmuruna tutmuştur. İngilizler Lozan'da Hilafet'in mutlaka İstanbul'da kalmasını istiyordu.
@BayraktarOr Nitekim Atatürk Hilafeti kaldırdı, Hintlilerde ayaklandı, Hindistan'daki İngiliz işgali de bitti.
Zaten Osmanlı Hilafetini de kimse ciddiye almıyordu.
Osmanlı Cihad ilan etti kimse sallamadı,
Zaten Osmanlı Hilafetini de kimse ciddiye almıyordu.
Osmanlı Cihad ilan etti kimse sallamadı,
@BayraktarOr Şerif Hüseyin Cihat ilan etti herkes Şerif Hüseyin'e koştu ve Osmanlı bitti. Oysa ll. Abdülhamid araplar için dünyanın yatırımını yapmıştı.
Demek ki din kardeşliği ümmetcilik hikaye, Araplara güvenilmez.
Demek ki din kardeşliği ümmetcilik hikaye, Araplara güvenilmez.
@BayraktarOr Ömrümüz Ben Osmanlı Torunuyum diyen gapsalAKların yalanlarını, fesli mısır 🌽 koçanı denilen iblisin iftiralarını çürütmekle geçti. Bunlar gele gele #BenTürkDeğilim ci çıktı!
Oysa #CumhuriyetFazilettir
Vee tabikide @Saka_larr takip lütfen ‼️‼️ x.com
Oysa #CumhuriyetFazilettir
Vee tabikide @Saka_larr takip lütfen ‼️‼️ x.com
@BayraktarOr @Saka_larr @ArsivSaka Yüksek lisansta,derste,Osmanlıcılık yapan,Hilafet geri gelsin diyen,Milleti cahil bıraktığı için 70 yıl boyunca tartışılan arap harfli alfabeyi övenProfDr Z.Kazıcı'ya dedim ki;"mademOsmanlı sistemi iyiydi o zaman neden Türkler fakirYunanıErrmenisi bilimum Hırıstiyanları zengindi?
@BayraktarOr @Saka_larr @ArsivSaka Yine; 1930 lara kadar Anadolu'da doktor, Eczacı hatta köy bakkalları bile Ermenidir! Bu normal mi?
Osmanlı neden Türklerin Doktor, Eczacı veya iş adamı olmasına izin vermedi?
Osmanlı neden Hırıstiyanlardan az Türklerden çok vergi alıyordu?
Osmanlı neden Türklerin Doktor, Eczacı veya iş adamı olmasına izin vermedi?
Osmanlı neden Hırıstiyanlardan az Türklerden çok vergi alıyordu?
@BayraktarOr @Saka_larr @ArsivSaka Osmanlı neden İstanbul'a girişlerde Yunan'dan Errmeni'den vize istemiyordu ama Türklerden iki kefilli vize istiyordu? Üstelik kefil şehrin eşrafından olma şartıyla!
Neden Boğaz'ın iki yakasında ve Marmara Denizi'nin kenarındaki köşklerde yalılarda Türkler oturamıyordu?
Neden Boğaz'ın iki yakasında ve Marmara Denizi'nin kenarındaki köşklerde yalılarda Türkler oturamıyordu?
@BayraktarOr @Saka_larr @ArsivSaka Neden o dönem 12 bankanın biri bile Türklerin değildi? (Osmanlı Bankası bile Yunan Zafirilerindir. Sonradan Mithat Paşa Ziraat Bankası'nı kurdu, Paşayı da, ll. Abdülhamid güçlenince Taif'e sürgün edip zindanda öldürttüler!)
@BayraktarOr @Saka_larr @ArsivSaka Geçtim banka sahipliğini bankada memur hatta bekçi bile Türklerden değildi? Ahmet Haşim'in 1919 tarihli Niğde Mektubu,
Osmanlı da Türklerin durumunu apaçık ortaya koyuyordu. (Bugün Hilafet ve sığınmacı belası üzerinden gidişat da maalesef oraya gidiyor!)
Osmanlı da Türklerin durumunu apaçık ortaya koyuyordu. (Bugün Hilafet ve sığınmacı belası üzerinden gidişat da maalesef oraya gidiyor!)
@BayraktarOr @Saka_larr @ArsivSaka Osmanlı'nın meşhur Galata Bankerlerinden biri bile Türk değildi ama Halife Padişahlar bunlardan faizle para alıp yatırımlarını bunlara emanet ediyorlardı?
Yemen'den Fizan'a bitmek bilmeyen savaşlarda ömür tüketen, kırılıp yok edilen Anadolu'daki Türk kimin umurundaydı?,
Yemen'den Fizan'a bitmek bilmeyen savaşlarda ömür tüketen, kırılıp yok edilen Anadolu'daki Türk kimin umurundaydı?,
@BayraktarOr @Saka_larr @ArsivSaka Hiç Yemen Ağıtı dinlediniz miydi?" Dinleyin lütfen. ...
Sizce bu hoca bu sorularıma ne cevap vermiş olabilir?..
Tamamı genç dostla yaptığım söyleşi de.
Lütfen izleyip, paylaşıp, kanala abone olunuz.
(2. Bölüm)
youtu.be…
Sizce bu hoca bu sorularıma ne cevap vermiş olabilir?..
Tamamı genç dostla yaptığım söyleşi de.
Lütfen izleyip, paylaşıp, kanala abone olunuz.
(2. Bölüm)
youtu.be…
@BayraktarOr @Saka_larr @ArsivSaka Ruhu Şad olsun Kamer Genç'in
2009 yılında TBMM'de diyor ki; kimdir bu fetö diyor, sermayesinin kaynağı nedir? Devletteki rolü ne diyor?
CIA bağlantısı araştırılsın diyor, adamın üstüne yürüyüp susturmaya çalışıyor akp vekilleri! x.com
2009 yılında TBMM'de diyor ki; kimdir bu fetö diyor, sermayesinin kaynağı nedir? Devletteki rolü ne diyor?
CIA bağlantısı araştırılsın diyor, adamın üstüne yürüyüp susturmaya çalışıyor akp vekilleri! x.com
@BayraktarOr @Saka_larr @ArsivSaka O gün Kamer Genç'in üzerine yürüyenler bugün ise utanmadan muhalifleri fetöcü ilan ediyorlar..!
Kamer Genç'in üzerine yürüyenlerin alayı Ben Osmanlı Torunuyum diyordu. Bugün de Menzili yağlıyor bunlar! Ve bir takip te @K_TURK_19051919 abiye istiyorum ve yazıyı bitiriyorum ‼️‼️
Kamer Genç'in üzerine yürüyenlerin alayı Ben Osmanlı Torunuyum diyordu. Bugün de Menzili yağlıyor bunlar! Ve bir takip te @K_TURK_19051919 abiye istiyorum ve yazıyı bitiriyorum ‼️‼️
@BayraktarOr @Saka_larr @ArsivSaka @K_TURK_19051919 Senin vasiyetini nasıl yerine getirmem, ben ölürsem beni cok paylaşın demişsin.. Herkes paylaşsın lütfen….😔 x.com
@BayraktarOr @Saka_larr @ArsivSaka @K_TURK_19051919 Yoruma Atatürk yazan Atatürkçüleri takip etmek şereftir.Her zaman ve daima Mustafa Kemal ATATÜRK 🇹🇷
Kadınlarımız , bizim kadınlarımız….
Yani yarınlarımız ….🇹🇷
Kadınlarımız , bizim kadınlarımız….
Yani yarınlarımız ….🇹🇷
@BayraktarOr @Saka_larr @ArsivSaka @K_TURK_19051919 Vakit ayırıp Yazıyı okuyup beğendiyseniz ve paylaştıysanız, bu tarz içeriklerin daha fazla okunup paylaşılabilmesi için çevrenizi Twitter 'a davet ederek ayrıca Twitter kullananları @Rs__06_16'ı takip ederek ve etmesini tavsiye ederek bizlere destek olabilirsiniz. Teşekkürler🙏
@BayraktarOr @Saka_larr @ArsivSaka @K_TURK_19051919 @rattibha unroll
@threadreaderapp unroll
@HeyGenLabs unroll
@threadreaderapp unroll
@HeyGenLabs unroll
جاري تحميل الاقتراحات...