به نظر من اولین کاری که یک دانشجوی فارغ التحصیل شد باید انجام بده اینه که تا سرکار نرفته و براش بیمه رد نشده مدرک تحصیلیشو آزاد کنه ، حتی اگه قصد مهاجرت نداره.
صفحه من دیده نمیشه ولی مراحل آزاد سازی مدرک تحصیلی از طریق کاریابی رو مینویسم شاید بدرد کسی خورد.
1/
صفحه من دیده نمیشه ولی مراحل آزاد سازی مدرک تحصیلی از طریق کاریابی رو مینویسم شاید بدرد کسی خورد.
1/
اول از همه مدرک موقت رو از دانشگاه میگیرید.
مرحله بعدی میرید تو سایت اداره کار و تعاون لیست کاریابی های مورد تایید شهرتون رو دانلود میکنید و شروع میکنید زنگ زدن و هم نرخ رو ازشون میپرسین و هم میگین که حتما حتما میخوایید مدرکتون آزاد شه و نمیخوایید برید سر کار. یک جور توافقه.
2/
مرحله بعدی میرید تو سایت اداره کار و تعاون لیست کاریابی های مورد تایید شهرتون رو دانلود میکنید و شروع میکنید زنگ زدن و هم نرخ رو ازشون میپرسین و هم میگین که حتما حتما میخوایید مدرکتون آزاد شه و نمیخوایید برید سر کار. یک جور توافقه.
2/
اگه مسئله مالیش براتون مهم نیست که هیچ، اگه مهمه حواستون باشه بهتون نرخ بالا ندن. اون سالی که من انجام دادم (۱۴۰۱) از ۵۰۰ هزار تومن قیمت دادن تو تهران تا ۶ میلیون تومن. که من کلا با ۶۰۰ تومن جمعش کردم.
بعد از انتخاب کاریابی مدارکتون رو میبرید و ثبت نام میکنید.
3/
بعد از انتخاب کاریابی مدارکتون رو میبرید و ثبت نام میکنید.
3/
موقع ثبت نام حتما تاکید کنید که بهتون زنگ نزن و معمولا هم زنگ نمیزنن.
من به مسئول کاریابی میگفتم خیالم راحت باشه که زنگ نمیزنید میگفت ما الان کارمون کلا همین شده ، مشتریارو نمیپرونیم. اگر هم زنگ زدن بهونه زیاده، دوست من گفته بود راه دوره پدرم اجازه نمیده (الکی)
4/
من به مسئول کاریابی میگفتم خیالم راحت باشه که زنگ نمیزنید میگفت ما الان کارمون کلا همین شده ، مشتریارو نمیپرونیم. اگر هم زنگ زدن بهونه زیاده، دوست من گفته بود راه دوره پدرم اجازه نمیده (الکی)
4/
بعد ثبتنام کاریابی تا ۶ ماه صبر میکنید. بعد ۶ ماه مجددا مراجعه میکنید کاریابی یک نامه برای اداره کار و تعاون شهرتون میگیرید، مراجعه میکنید این اداره. اونجا هم پروسه کلا یه ساعته. نامه رو ازتون میگیرن و برای هر مقطع تحصیلی، نامه ای تحت عنوان "گواهی عدم کاریابی" صادر میکنند.
5/
5/
حالا میرید تو سامانه سجاد، قسمت لغو تعهد، مدارکتون رو بارگزاری میکنید، مثل اسکن مدرک موقت و همین گواهی ، کارت ملی و... که در نهایت یه نامه لغو تعهد آنلاین براتون صادر میشه که یعنی دانشگاهتون آزاد شدن مدرکتون رو تایید کرده.
6/
6/
حالا دیگه با دانشگاه خودتون و قسمت دانش آموختگان در تماس باشید. خودشون میگن باید چیکار کنید. یه سری مدارک میبرید دانشگاهتون و اصل مدرک و ریز نمراتتون رو میگیرید.
بعدشم دوباره تو همین سامانه سجاد اصل مدارکتون رو بارگزاری میکنید و اجازه ترجمه شونو میگیرید
7/
بعدشم دوباره تو همین سامانه سجاد اصل مدارکتون رو بارگزاری میکنید و اجازه ترجمه شونو میگیرید
7/
حتما حواستون باشه از آخرین مقطع اقدام کنید. اگه ارشدین اداره تعاون بهتون دوتا گواهی میده یکی ارشد ، یکی لیسانس. اول مقطع ارشد رو کاراشو تا آخر انجام میدین ، مدرکتون رو میگیرید و بعد دوباره لیسانس رو شروع میکنید.
8/
8/
من فکر نمیکردم دیده بشه این توضیحا و خیلی خوشحال شدم که ممکنه به دردتون بخوره.
دوستان چند تا نکته رو گفتن که لازم دونستم اضافه و اصلاح کنم:
1. برای آقایون کارت پایان خدمت میخواد
2. بعد از گذشت ۶ ماه حداقل باید ۱ سال از فارغالتحصیل شدنتون گذشته باشه
9/
دوستان چند تا نکته رو گفتن که لازم دونستم اضافه و اصلاح کنم:
1. برای آقایون کارت پایان خدمت میخواد
2. بعد از گذشت ۶ ماه حداقل باید ۱ سال از فارغالتحصیل شدنتون گذشته باشه
9/
3. . اشتباهاً گفتم از بالاترین مقطع باید آزاد کنید درصورتی که از پایین ترین مقطع باید اقدام کنید. یعنی اول نامه آزاد سازی لیسانس رو میگیرید بعد ارشد و دکترا
4. . مثل اینکه نیازی به مراجعه به کاریابی دیگه نیست و از طریق سامانه جستجوی کار میتونید خودتون ثبت نام کنید.
10/
4. . مثل اینکه نیازی به مراجعه به کاریابی دیگه نیست و از طریق سامانه جستجوی کار میتونید خودتون ثبت نام کنید.
10/
اگه خودتون نتونستین ثبت نام کنید کاریابیا انجام میدن.با این تغییرات که دیگه لازم نیست حضوری برید اداره کار بهتره، ولی احتمال اینکه کار پیدا شه بیشتره که اونم با بالا زدن حقوق میشه جبرانش کرد.در نهایت از چند جا اطلاعات بگیرید و اگ یه نفر گفت نمیشه یا شرایط عوض شده نا امید نشید
11/
11/
جاري تحميل الاقتراحات...