10 تغريدة 1 قراءة Jan 03, 2025
پسر جوان که ۱۸۹۰۰۰تومان هزینه پرداخت کرده با مامانش وارد اتاقم میشه معاینه میکنم دید میگیرم جز مختصر خشکی چشم مشکلی نداره ، میدونم بیمه داروهای خشکی چشم مثل اشک مصنوعی و ژل چشمی رو پوشش نمیده برای همین روی نسخه ازاد داروهاش و مینویسم و تحویلش میدم در همین حین مادرش /۱
درخواست میکنه اونو هم ویزیت کنم قبول میکنم کامل معاینه ش میکنم ایشون هم جز پیر چشمی مشکلی نداره دارم عینک مطالعه شو مینویسم که یهو یه اقا با داد و فریاد وارد اتاق میشه نسخه پسرش و تو دستش گرفته و شاکیه که چرا ازاد نوشتم براش توضیح میدم بدون اینکه گوش کنه صداشو بالاتر میبره/۲
پزشکا هم دزد شدن هم از ما پول میگیرین هم از بیمه، همین هفته گذشته مطب دکتر فلانی و بهمانی رفتم دعوا کردم پولم و پس گرفتم ! الان هم زنگ میزنم مامور بیمه!بهش میگم زنگ بزن به مامور بیمه بگذار روی بلندگو تا باهاش صحبت کنم زنگ میزنه به مامور بیمه میگم من با شما قرارداد دارم؟/۳
شما به من پول میدین؟میگه نه میپرسم شما داروهای خشکی چشم تحت پوشش بیمه تون هست؟میگه نه اما سهم ارز بهش تخصیص دادیم! (دوستان داروساز بفرمایید روی قطره tearlose حق ارز چقدر هست؟) تماس تموم میشه باز داره داد میزنه بهش میگم پسرتون که ویزیت شد دارو شو هم توی بیمه براش وارد کردم /۴
برای اطمینان می تونی نسخه ازادت رو هم ببری و هزینه با بیمه و بدون بیمه نسخه تو چک کنی ببینی فرقی با هم نمیکنن باز داد میزنه!عصبانی میشم کشش ندارم بفهمه باید هزینه تجویز عینک رو هم جداگونه پرداخت کنه باز دعوا کنه بهش میگم خانوم تون سالمه عینک لازم داره ولی /۵
لزومی نداره متخصص براش تجویز کنه میتونی به بینایی سنجی نزدیک مطب مراجعه کنی هزینه ویزیتی هم که پرداخت کردی برمیگردونم باز تهدید میکنه ازت شکایت میکنم مجانی درس خوندی وظیفه ته که حتی اگه پول هم ندادم حتی اگه دعوا هم کردم مریضم و ویزیت کنی!بهش میگم مریض شما ویزیت شده و مورد/۶
اورژانسی نداره و صلاح نمیدونم برای ایشون عینک یا دارویی تجویز کنم تمام خستگی روز چند برابر میشه برام بلند میشم که برم و مطب و تعطیل میکنم در حالیکه این اقا با تهدید بدرقه م میکنه از ساختمان پزشکان خارج میشم چند روز میگذره ،امروز ظهر از بالا بهم زنگ میزنن ازت شکایت شده /۷
۴۰ هزار تومن اضافه از مریض پول گرفتی و بیمار رو هم ویزیت نکردی میخوام توضیح بدم اجازه نمیده سریع ادامه میده حالا من گفتم بهشون که شما دفعه اولی هست که ازت شکایت میشه !عصری بیمار رو میفرستم از دلش در بیاری!باز سعی میکنم توضیح بدم باهام خداحافظی میکنه!توی واتس اپ رسید فیش واریزی/۸
و توضیحات و ارایه میکنم باز زنگ میزنه اینبار حضوری میرم صحبت میکنیم حرفام و میشنوه قبول میکنه در نهایت باز ازم میخواد بخاطر امنیت جانی خودم تو شهر غریب هم که شده مریض و ببینم عصبانی ام خشمگینم من مجانی درس نخوندم من شب ها تا صبح بیدار بودم درس خوندم امتحان دادم شیفت وایسادم/۹
اورژانس رفتم روستا رفتم دور از خانواده بودم تلاش کردم شدم اینی که الان هستم و حتی ۱۰۰۰تومن اضافه طی این سال ها از بیماری پول نگرفتم من نیاز به حمایت دارم ...

جاري تحميل الاقتراحات...