درست وقتی همه اذهان درگیر #غلامحسین_ساعدی هست قصد دارم در ادامه پروژه تلاش سه فاسد برای سفیدشویی تجزیه ایران؛ به این بپردازم که چرا معتقدم خودگردانی همان خودمختاری و فدرالیسم است
لطفا در صورت امکان این رشتو را برای دیگران نیز ارسال کنید
#فتنه_خودگردانی
#KingRezaPahlavi
1 x.com
لطفا در صورت امکان این رشتو را برای دیگران نیز ارسال کنید
#فتنه_خودگردانی
#KingRezaPahlavi
1 x.com
اما فکر نکنید فقط #پوزیده حرف از خودگردانی یا همان فدرالیسم در برخی از استان های ایران حرف زده، خاتمی سال ها قبل بهترین شیوه را حکومت فدرالی در ایران معرفی کرده بود
3 x.com
3 x.com
اما شاید بگویید خودگردانی ربطی به خودمختاری یا فدرالیسم نداره و این با اون فرق داره،برای پاسخ به این ادعا توجه شما را به کتاب فدرالیسم ترجمه کاوه آهنگری از اعضای حزب تجزیه طلب دموکرات کردستان جلب میکنم که علنا میگه خودگردانی یه شکلی از فدرالیسمه
4 x.com
4 x.com
اما شاید سفیدشویان تجزیه طلبان بگند این عقیده کاوه آهنگری نیست صرفا یه چیزی رو ترجمه کرده پس توجه شما رو به این ویدیو جلب میکنم که علنا اعتراف میکنه از نظر او خودگردانی همان خودمختاری است
5 x.com
5 x.com
پس معلوم شد خودگردانی همان خودمختاری و فدرالیسم هست اما سه فاسد چون کلمه خودمختاری و فدرالیسم برای مردم بار منفی و تنفر ایجاد کرده واژه خودگردانی رو جایگزین کردند تا بتونند اینجوری اذهان ایرانیان رو مهندسی کنند و سفیدشویی تجزیه کنند
6
6
اما وظیفه ما چیست؟
ما به عنوان فرزندان ایران باید هوشیار باشیم به جای اینکه وقت و انرژی خودمون رو درگیر #غلامحسین_ساعدی کنیم باید در برابر #فتنه_خودگردانی و پروژه های سه فاسد برای تجزیه ایران افشاگری کنیم
7 x.com
ما به عنوان فرزندان ایران باید هوشیار باشیم به جای اینکه وقت و انرژی خودمون رو درگیر #غلامحسین_ساعدی کنیم باید در برابر #فتنه_خودگردانی و پروژه های سه فاسد برای تجزیه ایران افشاگری کنیم
7 x.com
جاري تحميل الاقتراحات...