Sara Navidi
Sara Navidi

@navidi49

13 تغريدة Aug 27, 2024
در این رشتو قصد دارم از شگرد برخی اصلاح طلبان برای سو استفاده از شور براندازان رژیم به نفع خودشان مینویسم
احتمالا این رشتو باعث دلخوری برخی از دوستان شود اما هر چقدر بیشتر فکر کردم مصمم تر شدم که بنویسم چون به نظرم مفید است
1
#براندازنما
#اقلیت_خائن
#کمی_تفکر
صورت مساله:
برخی از اصلاح طلبان و سلبریتی ها در طی سال های گذشته هر وقت به اختلاف با بدنه قدرت در رژیم خوردند تلاش کردند تا با ایجاد موج های حمایت مردمی آن هم از بدنه (قشر خاکستری و برانداز) به نوعی برای خودشان در برابر رژیم قدرت سازی کنند که در ادامه مفصل در موردش حرف میزنم
2
اول:
شریفی زارچی،عادل فردوسی پور،محسن برهانی،یحیی گلمحمدی و... با نهادی که در آن مشغول به کار هستند دچار تعارض منافع می شوند اما چون آن نهاد قدرت و پول دارد نمی توانند به او چیره شوند پس باید فکری کنند
3
دوم:
در این مرحله این افراد برای اینکه شکست نخورند تلاش می کنند خودشان را به بدنه اکثریت مردم وصل کنند اما نباید این وصل شدن به مردم به یکباره و ضربتی باشد چون احتمال برخورد رادیکال رژیم وجود دارد پس در ابتدا با چند کنایه و توییت در ظاهر از مردم حمایت می کنند
4
سوم:
ادبیات این توییت ها به مرور تندتر می شود و همزمان جریانی مشغول موج سازی برای آنان در قشر خاکستری و برانداز است تا از آنان قهرمان سازی کند
5
چهارم:
اکثریت مردم ایران مخالف بدنه قدرت رژیم هستند پس وقتی حس کنند کسی از داخل رژیم همسو با آنان است ناخواسته از او یک قهرمان می سازند که حاضر نشده با قدرت همراهی کند و اینگونه حالا آن اصلاح طلب و سلبریتی مورد حمایت عمومی است
6
پنجم:
در این مرحله آن سلبریتی،ورزشکار یا سیاستمدار چون حمایت مردم را با روشی که گفتم جمع کرده قدرت چانه زنی با بدنه قدرت رژیم را دارد
یعنی چه؟ یعنی به دستگاه قدرت میگه ببینید من اینقدر حامی دارم یه حرف بزنم براتون دردسر میشه پس بیاین منم بازی بدید
7
ششم:
در این مرحله بدنه قدرت رژیم که تاب آوریش در برابر موج مردمی کم شده به ناچار مجبور به معامله با این افراد است حالا معامله میتواند به شکل های مختلف باشد از پست جدید دادن تا پول و امتیاز خاص
اما با مصداق مساله رو جلو بریم
8
نمونه اول:
شریفی زارچی با رئیس دانشگاه شریف به مشکل میخورد و از دانشگاه اخراج می شود چند توییت در حمایت از مردم میزند.جریانی مشکوک به یکباره به تبلیغ حرفها و توییتهای او میزنند و از او قهرمان می سازند. یکسال بعد خبر میدهد به دانشگاه برگشته است!
9
نمونه دوم:
یحیی گلمحمدی با مدیر باشگاه پرسپولیس به مشکل میخورد برای ثبت قرارداد جدید. چند استوری در حمایت از مردم میزند جریانی از او یک قهرمان میسازند که زیر فشار رژیم است مدتی بعد با قیمتی بالاتر به باشگاه فولاد قرارداد میبنده
10
این تنها دو نمونه از هزاران نمونه ای است که وجود دارد افرادی که دو سال قبل آنان را گروهی قهرمان کردند او امروز معلوم شده سمت رژیم هستند از مولوی عبدالحمید گرفته تا عادل فردوسی پور،رشیدپور و....
11
اما چه باید کنیم؟
ما مردم ایران مخالف #اقلیت_خائن باید یک مساله رو صریح بفهمیم و اونم اینکه تا هر شخصی که تا مغز استخون با رژیم بوده دو تا توییت علیه رژیم زد ازش قهرمان نسازیم چون این قهرمان سازی ما نفعی برای مردم نداره فقط باعث میشه قدرت چانه زنی و کاسبی اون آدم بیشتر بشه
12
واقعا خودتون به دو سال اخیر فکر کنید چطور افرادی که کل فن پیج هاشون 20 هزار نفر نمیشد اومدند با چهار تا شعر و استوری در حمایت از مردم صفحاتشون میلیونی شد ولی امروز تا مغز و استخون تو رژیم هستند؟
حس نمی کنید اون کارها بازی بود برای کسب اعتبار؟
13

جاري تحميل الاقتراحات...