اصلاح طلبان قصد دارند با ارائه یک چهره ظاهرا مخالف رژیم از #پزشکیان مردم را ترغیب به شرکت در #سیرک_انتخابات و افزایش مشارکت نمایند
از همین رو قصد دارم پزشکیان را از زبان خودش به شما معرفی کنم تا شما تصمیم بگیرید آیا او با بقیه فرقی دارد یا خیر؟
#سپر_رژیم
1
از همین رو قصد دارم پزشکیان را از زبان خودش به شما معرفی کنم تا شما تصمیم بگیرید آیا او با بقیه فرقی دارد یا خیر؟
#سپر_رژیم
1
من اصولگرام
دیشب #پزشکیان گزینه اصلاح طلبان برای افزایش مشارکت در #سیرک_انتخابات علنا گفت من اصولگرا هستم ولی به اصلاحات معتقدم!
این یعنی دقیقا اعتراف به همان حرفی که مردم می گویند که اصلاح طلب و اصولگرا یکی هستند
#سپر_رژیم
2
دیشب #پزشکیان گزینه اصلاح طلبان برای افزایش مشارکت در #سیرک_انتخابات علنا گفت من اصولگرا هستم ولی به اصلاحات معتقدم!
این یعنی دقیقا اعتراف به همان حرفی که مردم می گویند که اصلاح طلب و اصولگرا یکی هستند
#سپر_رژیم
2
هر چی آقا بگه!
دیشب #پزشکیان زیرآب #ظریف رو هم زد و گفت من حرفهای ظریف رو قبول ندارم و هر چی رهبری بگه برای من حجته!
اینقدری که این از خامنه ای تو مناظره دیشب حرف زد اون 5 تا سپاهی حرف نزدند
#سیرک_انتخابات
3
دیشب #پزشکیان زیرآب #ظریف رو هم زد و گفت من حرفهای ظریف رو قبول ندارم و هر چی رهبری بگه برای من حجته!
اینقدری که این از خامنه ای تو مناظره دیشب حرف زد اون 5 تا سپاهی حرف نزدند
#سیرک_انتخابات
3
من حامی سپاه هستم
در بخشی از صحبت هاش هم #پزشکیان گزینه اصلاح طلبان برای افزایش مشارکت در #سیرک_انتخابات از سپاه تعریف و تمجید میکنه!
#IRGCterrorists
4
در بخشی از صحبت هاش هم #پزشکیان گزینه اصلاح طلبان برای افزایش مشارکت در #سیرک_انتخابات از سپاه تعریف و تمجید میکنه!
#IRGCterrorists
4
فلسطین مال،اسرائیل ستیز
اصلاح طلبان هر وقت میخوان قشر خاکستری رو تحریک کنند میگن ما ایرانیم غزه و لبنان به ما ربطی نداره بعد گزینه خودشون تو #سیرک_انتخابات یعنی #پزشکیان علنا میگه ما باید از فلسطین حمایت کنیم و علیه اسرائیل حرف زد!
#سپر_رژیم
5
اصلاح طلبان هر وقت میخوان قشر خاکستری رو تحریک کنند میگن ما ایرانیم غزه و لبنان به ما ربطی نداره بعد گزینه خودشون تو #سیرک_انتخابات یعنی #پزشکیان علنا میگه ما باید از فلسطین حمایت کنیم و علیه اسرائیل حرف زد!
#سپر_رژیم
5
پنج بازیگر سپاهی دیگر #سیرک_انتخابات دقیقا چه حرفی غیر از این حرفها زدند که اصلاح طلبان به مردم میگن بیاین مشارکت کنید که اونا نیان!
خب #پزشکیان هم که همون کثافتی هست که بقیه هستند پس تحریم شرکت در این سیرک نه یک کلمه بیشتر نه یک کلمه کمتر تنها راه است
#سپر_رژیم
6
خب #پزشکیان هم که همون کثافتی هست که بقیه هستند پس تحریم شرکت در این سیرک نه یک کلمه بیشتر نه یک کلمه کمتر تنها راه است
#سپر_رژیم
6
اینجا هم #پزشکیان بازیگر اصلاح طلبان در #سیرک_انتخابات به بقیه بازیگرها میگه ما پیمان و میثاقمون فرمایشات رهبری!!! هست
این دیگه #سپر_رژیم نیست این خود خود خود رژیم هست
7
این دیگه #سپر_رژیم نیست این خود خود خود رژیم هست
7
اصلاح طلبان در حال تلاش برای تبلیغ مشارکت در #سیرک_انتخابات به نفع پزشکیان هستند و حال آن که این شخص علنا به بازیگران دیگر این سیرک میگه اگه شما هم به دستورات رهبری عمل کردید ما نوکرتون هم هستیم!!
حالا فهمیدید همشون بازیگران تئاتر خامنه ای هستند؟
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
8
حالا فهمیدید همشون بازیگران تئاتر خامنه ای هستند؟
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
8
خب #پزشکیان کاندیدای مورد نظر اصلاح طلبان برای افزایش مشارکت در #سیرک_انتخابات علنا مرزهای پاچه خواری برای خامنه ای رو رد کرد و گفت در راس نظام سیاسی ما رهبری هست که حامی پیشرفت هست و بن بست ها رو میشکنه
#سپر_رژیم
9
#سپر_رژیم
9
خب دیگه رسما بعد از پایان مناظرات خود #خاتمی وارد تبلیغ برای افزایش مشارکت در #سیرک_انتخابات و رای برای #پزشکیان شد
در ابتدا صحبت علنا می گوید مردم براندازی نه مطلوب هست نه ممکن پس بیاین به کاندید مورد نظر ما رای بدید
10
در ابتدا صحبت علنا می گوید مردم براندازی نه مطلوب هست نه ممکن پس بیاین به کاندید مورد نظر ما رای بدید
10
خب #پزشکیان گزینه اصلاح طلبان و خاتمی برای افزایش مشارکت در #سیرکت_انتخابات سر قبر قاسم سلیمانی هم حاضر شد
خب وقتی گزینه شون همچین کثافتی باشه باید هم خاتمی بگه براندازی مطلوب نیست
#خاتمی_گه_خورد
11
خب وقتی گزینه شون همچین کثافتی باشه باید هم خاتمی بگه براندازی مطلوب نیست
#خاتمی_گه_خورد
11
جاري تحميل الاقتراحات...