قصد دارم در این رشتو با همکاری شما دوستان گرامی افرادی را که در ظاهر برانداز مشغول تنفس مصنوعی به رژیم برای تبلیغ رای به #پزشکیان هستند را معرفی کنم
لطفا از هشتگ #سپر_رژیم در راستای افشای این افراد حمایت کنید
#KingRezaPahlavi
1
لطفا از هشتگ #سپر_رژیم در راستای افشای این افراد حمایت کنید
#KingRezaPahlavi
1
قدم اول: مشارکت در انتخابات ضامن بقای جمهوری اسلامی است این حرف من نیست بلکه حرف خامنه ای است که رسما می گوید صرف شرکت مردم با هر انتخابی که داشتند ضامن بقای جمهوری اسلامی است
پس کسانی که در ظاهر براندازی مشغول تبلیغ #پزشکیان هستند در واقع همان #سپر_رژیم در برابر سقوط هستند
2
پس کسانی که در ظاهر براندازی مشغول تبلیغ #پزشکیان هستند در واقع همان #سپر_رژیم در برابر سقوط هستند
2
نمونه #سپر_رژیم همین اکانتی است که در دو سال اخیر بارها با توییت هایش علیه سامانه پادشاهی و #رضاشاه_دوم فعالیت کرد اما امروز مشغول تبلیغ برای #پزشکیان که در واقع همان افزایش مشارکت در انتخابات که حرف خامنه ایه هست
آدرس اکانت
@porzady
3
آدرس اکانت
@porzady
3
از شما دوستان گرامی درخواست میکنم اگر افرادی را اینگونه می شناسید که در انقلاب ملی ایرانیان ظاهر براندازی داشتند ولی امروز مشغول تبلیغ حرف خامنه ای برای افزایش مشارکت آن هم با تبلیغ #پزشکیان هستند لطفا آنان را با هشتگ #سپر_رژیم زیر همین پست معرفی نمایید تا شناسایی شوند
4
4
این رشتو با کمک شما ایران دوستان عزیز بروز خواهد شد
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
#ننگ_بر_سه_فاسد_ملا_چپی_مجاهد
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
#ننگ_بر_سه_فاسد_ملا_چپی_مجاهد
جاري تحميل الاقتراحات...