Sara Navidi
Sara Navidi

@navidi49

11 تغريدة 1 قراءة Jun 04, 2024
دو روز قبل در شهر کپنهاگ دانمارک مراسمی توسط #کومله به اسم آسیب شناسی #زن_زندگی_آزادی با سخنرانی عبدالله مهتدی برگزار شد
در این رشتو سخنان او را بررسی می کنم
#KingRezaPahlavi
1
اول: خبری از پرچم ایران نبود
مثل تمام مراسم #کومله_تروریست در این مراسم هم که خبری از پرچم شیر و خورشید نبود بلکه پرچم تجزیه طلبان و کومله دیده می شد
#KingRezaPahlavi
#پرچم_هویت_ملی_ماست
2
دوم: خوش اقبالی بود که مهسا جانباخت!
عبدالله مهتدی در سخنانی عجیب میگوید جانباختن #مهسا_امینی خوش اقبالی ما کُردها بود چون اون کُرد بود و باعث شد ما بیشتر دیده بشیم!!
این کاسبی خون نیست چیه؟
#KingRezaPahlavi
#ننگ_بر_سه_فاسد_ملا_چپی_مجاهد
3
سوم:ما از صادراتی ها حمایت کردیم!
در بخشی از صحبت ها وقتی به حوادث سال 88 میرسد عبدالله مهتدی میگه خیلی از روزنامه نگاران و فعالین سیاسی که در این سال از ایران خارج شدند تحت حمایت ما بودند!
بررسی کنید ببینیم کیا تحت حمایت #کومله_تروریست بودن و الان چه می کنند
4
چهارم:انقلاب ما دزدیده شد!
در ادامه عبدالله مهتدی از کودتا 57 به عنوان انقلاب یاد می کند که توسط اسلامیست ها دزدیده شد!
#کومله_تروریست
#KingRezaPahlavi
5
پنجم:جفتک اندازی به ملی گراها
عبدالله مهتدی در ادامه جفتک اندازی به ملی گراها و پادشاهی خواهان میاد میگه متعصبین و افراطی ها به ما میگن تجزیه طلب مثل رژیم ولی یهویی تصویر میفته رو استیج که پرچم تجزیه هست ولی پرچم ایران نیست تا خودش بزنه تو دهن خودش
#KingRezaPahlavi
6
ششم:من معتقد به فدرالیسم هستم
یادتون میاد عبدالله مهتدی میگفت نه من دنبال تجزیه نیستم ولی الان میگه اره من دنبال فدرالیسم هستم جالب اینه میگه ما نباید از اول ائتلاف دنبال محقق شدن فدرالیسم باشیم اول باید متحد بشیم بعدا به اهدافمون (تجزیه) برسیم
#KingRezaPahlavi
7
هفتم: طعنه به سایر پانکردها
عبدالله مهتدی تو بخشی از صحبت هاش هم به حزب دموکرات کردستان طعنه میزنه که حزب ما تونسته چهره کردها رو تطهیر کنه نه شما یه جا هم میگه حزب دموکرات کردستان و من رفتیم با جمهوری اسلامی توافق کنیم!
#KingRezaPahlavi
8
هشتم:پاچه خواری مهران براتی
مهران براتی هم که در این مراسم از جانب شورای مدیریت گذار حضور داشت میگه #کومله_تروریست و عبدالله مهتدی نه فقط برای کردستان بلکه برای کل ایران برنامه و سیاست دارند!
#KingRezaPahlavi
9
نهم:بدون #رضاشاه_دوم اعتماد به نفس نداشتیم!
بخش جالب جایی است که عضو #کومله_تروریست از عبدالله مهتدی میپرسه خب شاهزاده از شورا خارج شد چرا ادامه ندادین علنا اقرار میکنه که ما اعتماد به نفس نداشتیم بدون شاهزاده! یعنی خودشون هم میدونند بدون ایشان هیچند
#KingRezaPahlavi
10
اطلاعات بیشتر به دست آمده از این مراسم در زیر همین رشتو قرار خواهد گرفت
لطفا از این رشتو حمایت کنید
#KingRezaPahlavi
#کومله_تروریست
11

جاري تحميل الاقتراحات...