Sara Navidi
Sara Navidi

@navidi49

8 تغريدة 2 قراءة May 22, 2024
در این رشتو قصد دارم پیرامون یکی از شگردهای تکراری رژیم برای انحراف مسیر براندازی را اشاره کنم، شگردی که متاسفانه در روزهای اخیر دوباره تکرار شده است
1
#نود_چک
#ننگ_بر_سه_فاسد_ملا_چپی_مجاهد
#KingRezaPahlavi
بگذارید مسیر را از ابتدای انقلاب ملی ایرانیان شروع کنم. درست در اوج انقلاب ملی ایرانیان در اکتبر شخصی به اسم #نیلوفر_فولادی تصمیم میگیرد کاملا لخت بشه تا مثلا اینجوری فشار بیشتری به رژیم بیاورد!!
2
#KingRezaPahlavi
#نود_چک
همین اقدام ظاهرا ساده به یکباره بزرگترین گزک را به دست رژیم جمهوری اسلامی و سربازان رسانه ای آنان داد تا انقلاب ملی ایرانیان را که یک انقلاب برای آزادی ایران بود را به انقلابی برای لخت شدن و به قول خودشان فحشا برای مردم خاکستری ترسیم کنند
3
#نود_چک
#KingRezaPahlavi
درست دقایقی بعد از خبر سقوط هلی کوپتر رئیسی که می توانست باعث اتحاد ایرانیان برای بازگشت به خیابان بود، اکانتی به اسم بنفشه که سابقه رای دادن برای روحانی و حمایت از ظریف را دارد یک چالش ( نود دادن) را راه انداخت
4
#KingRezaPahlavi
#نود_چک
چالشی که خیلی زود توسط برخی از عناصر #بایکوت_اینترنشنال و شخص سینا ولی الله وایرال شد تا بیشتر دیده شود
5
#نود_چک
#KingRezaPahlavi
اما درست دقیقا مثل همان اتفاق نیلوفر حامدی این اقدام بنفشه صادراتی هم مورد استقبال گسترده رسانه های رژیم قرار گرفت تا جایی که در تلویزیون رژیم توییت او پخش شد تا بگویند ببینید براندازان دنبال ایران نیستند دنبال نود دادن و... هستند
6
#KingRezaPahlavi
#نود_چک
یادمان نمی رود همین افراد چگونه ماجرای #دختر_قمی را با پروژه من سلیطه هستم به حاشیه بردند. امروز هم آنان وظیفه داشتند اینگونه ماجرا را به حاشیه جنسی ببرند
در همین رابطه
#نود_چک
#KingRezaPahlavi
7
تمام اکانت هایی که در این پروژه نود دادن بازی کردند خواسته یا ناخواسته در خدمت رژیم بودند و تفاوتی بین آنان و نیلوفر فولادی نیست
این اکانت ها را شناسایی کنید و برای ریپورت و بلاک معرفی کنید
8
#KingRezaPahlavi
#نود_چک
#ننگ_بر_سه_فاسد_ملا_چپی_مجاهد

جاري تحميل الاقتراحات...