در این رشتو قصد دارم شما را با واقعیت پشت پرده (نمایشگاه کتاب تهران بدون سانسور) که قرار است در تورنتو برگزار شود آشنا کنم
لطفا در نشر این رشتو کمک کنید
۱
#KingRezaPahlavi
#ننگ_بر_سه_فاسد_ملا_چپی_مجاهد
#جاویدشاه
لطفا در نشر این رشتو کمک کنید
۱
#KingRezaPahlavi
#جاویدشاه
با مراجعه به سایت اطلاع رسانی نمایشگاه کتاب تهران بدون سانسور در معرفی این نمایشگاه میبینیم که ادبیات پهلوی ستیزانه آنان کاملا نمایان هست و از واژه دیکتاتوری برای سلطنت خاندان ایران ساز پهلوی استفاده می شود
۲
#KingRezaPahlavi
#جاویدشاه
۲
#KingRezaPahlavi
#جاویدشاه
جالبه بدونید در این نمایشگاه حزب کمونیست کارگری نیز غرفه دارد و البته دو انتشارات افغانستانی نیز جزو غرفه دارانند
انتشارات قربانیان هواپیما اوکراینی نیز برای ارائه کتاب های #حامد_اسماعیلیون در این نمایشگاه حضور دارند
۳
#KingRezaPahlavi
انتشارات قربانیان هواپیما اوکراینی نیز برای ارائه کتاب های #حامد_اسماعیلیون در این نمایشگاه حضور دارند
۳
#KingRezaPahlavi
در ادامه مسیر قهرمان سازی چپ ها از #سپیده_قلیان این بار قرار است خاطرات سپیده قلیان در این نمایشگاه خوانده شود!
۴
#KingRezaPahlavi
۴
#KingRezaPahlavi
جالبتر اینه که در این نمایشگاه فریدون رحمانی پانکرد و از دوستان نزدیک عبدالله مهتدی که چند روز قبل در مراسم شهریار محمدی نیز سخنرانی کرد حاضره
میلاد محمدی هم در این چند روز برای تبلیغ این نمایشگاه هر چه توان داشته گذاشته
۵
#KingRezaPahlavi
میلاد محمدی هم در این چند روز برای تبلیغ این نمایشگاه هر چه توان داشته گذاشته
۵
#KingRezaPahlavi
از ایران دوستانی که اطلاعات بیشتری در مورد ناشرین و نویسندگانی این نمایشگاه دارند خواهش میکنم اطلاعاتشان را با ما زیر همین رشتو در میان بگذارند تا مردم بیشتر آنان را بشناسند
۶
#KingRezaPahlavi
#جاویدشاه
۶
#KingRezaPahlavi
#جاویدشاه
جاري تحميل الاقتراحات...