1/11. این نخستین بار نیست که شخصی از دفتر رهبر مسلمانان جهان، اقدام به تفسیر به رأی/ انتساب حرفها/ اعمالی به ایشان میکند، آن هم در بزنگاهی حساس!
حرفهایی که امکان سنجشش برای مردم وجود ندارد.
باید به مهدی فضائلی یادآور شد که او فقط یک کارمند است و نه بیش از این.
#رشتو⬇️
حرفهایی که امکان سنجشش برای مردم وجود ندارد.
باید به مهدی فضائلی یادآور شد که او فقط یک کارمند است و نه بیش از این.
#رشتو⬇️
2/11. نه او نه هیچ کس دیگری، حق تحریف ایشان را ندارد.
آیتالله خامنهای 89/5/31:
«نظرات و مواضع رهبرى همينى است كه صريحاً اعلام ميشود؛ همينى است كه من صريحاً اعلام ميكنم.»
اکنون فضائلی، طوری قلمفرسایی کرده که از آن برداشت شود، رهبری به طرح نور، معترض است⬇️
آیتالله خامنهای 89/5/31:
«نظرات و مواضع رهبرى همينى است كه صريحاً اعلام ميشود؛ همينى است كه من صريحاً اعلام ميكنم.»
اکنون فضائلی، طوری قلمفرسایی کرده که از آن برداشت شود، رهبری به طرح نور، معترض است⬇️
4/11. اعلام کرد:
«ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است».
مهدی فضائلی در یک دروغگویی آشکار و واضح، حرف امام زنده را تحریف کرد، تا موجبات ورود واکسنهای انگلیسی و آمریکایی به کشور، فراهم شود: x.com
«ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است».
مهدی فضائلی در یک دروغگویی آشکار و واضح، حرف امام زنده را تحریف کرد، تا موجبات ورود واکسنهای انگلیسی و آمریکایی به کشور، فراهم شود: x.com
5/11. ب) دفتر معظمله در 19 بهمن 1400، با انتشار توییتی از صحبتهای ایشان، این طور وانمود که رهبری بر زدن ماسک و اطاعت بیچون و چرا از پزشکان اصرار دارد.
پس از اعتراضات، سایت، بدون کوچکترین عذرخواهی یا توضیحی، توییت را پاک کرد و توییت درست را جایگزین کرد.
x.com
پس از اعتراضات، سایت، بدون کوچکترین عذرخواهی یا توضیحی، توییت را پاک کرد و توییت درست را جایگزین کرد.
x.com
6/11. ج) 24 فروردین ماه 1401، مجدداً اکانتهای معظمله در فضای مجازی، اقدام به تحریف ایشان نمودند و البته بعد از مدتی، توییت را پاک کردند:
عین جملهء معظم له: «بحمدلله دیپلماسی کشور در جهت خوبی حرکت می کند».
⬇️x.com
عین جملهء معظم له: «بحمدلله دیپلماسی کشور در جهت خوبی حرکت می کند».
⬇️x.com
7/11. د) تحریف ایشان، محدود به اکانتهای معظمله نبود.
6 اردیبهشت 1401، دیدار معظمله با دانشجویان، دچار برشهایی در زمان پخش غیر زنده شد که قبلاً در این رشتو، بدان پرداختهام:
x.com
6 اردیبهشت 1401، دیدار معظمله با دانشجویان، دچار برشهایی در زمان پخش غیر زنده شد که قبلاً در این رشتو، بدان پرداختهام:
x.com
8/11. اکنون و با در نظر گرفتن تحریفات قبلی، عجیب نیست که این بار سخنی به رهبری نسبت داده شود، تا بهرهبرداری خاصی از آن، به نفع عملکردهای غیرانقلابی، صورت گیرد.
دوست مؤمن عزیز من، به خاطر داشته باش که مؤمن از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود (کار به چندین و چند بار رسیده است.)⬇️
دوست مؤمن عزیز من، به خاطر داشته باش که مؤمن از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود (کار به چندین و چند بار رسیده است.)⬇️
9/11. اکنون که نیروی انتظامی در طرح نور، مشغول برخورد با هنجارشکنان بیحجاب است، مجدداً فضائلی وارد گود شده و طوری قلم زده تا عرصه بر نیروی انتظامی تنگ شود.
آقای فضائلی، این حنای تکرای، برای امثال من و دوستانم که رنگی ندارد. رسوایتان میکنیم تا برای دیگران هم بیرنگ شود.⬇️
آقای فضائلی، این حنای تکرای، برای امثال من و دوستانم که رنگی ندارد. رسوایتان میکنیم تا برای دیگران هم بیرنگ شود.⬇️
11/11. پ.ن: یقین بدانید که تمامی شاخهای سبک مغز مجازی که برای فضائلی، کف و سوت میزنند را هم رسوا خواهیم کرد.
خداوند شما را روسیاه دنیا و آخرت گرداند، انشاء الله
خداوند شما را روسیاه دنیا و آخرت گرداند، انشاء الله
جاري تحميل الاقتراحات...