پروندهء مرگ مشکوک مهسا امینی/ قسمت دوم
1/7. برای ماجرایی که از همان ابتدا بودار به نظر میآمد، و در گرماگرم اربعین حسینی رخ داد (اربعینی که پس از چند سال تعطیلی کرونایی، برای ما باز شده بود) واکنشهای بسیار سریعی را از مسوولان شاهد بودیم؛⬇️
1/7. برای ماجرایی که از همان ابتدا بودار به نظر میآمد، و در گرماگرم اربعین حسینی رخ داد (اربعینی که پس از چند سال تعطیلی کرونایی، برای ما باز شده بود) واکنشهای بسیار سریعی را از مسوولان شاهد بودیم؛⬇️
2/7. مسوولانی که بعدها با ادامهء فتنه و مرگ بسیاری از بسیجیان و جان برکفان مدافع کیان اسلام و ایران، بعضاً سکوت کردند.
رییس جمهور در زمان اعلام خبر مرگ امینی، در اجلاس روسای شانگهای در سمرقند تاجیکستان حضور داشت.⬇️
رییس جمهور در زمان اعلام خبر مرگ امینی، در اجلاس روسای شانگهای در سمرقند تاجیکستان حضور داشت.⬇️
5/7. (یعنی پلیس او را کتک زده و بهخاطر ضربه به سر، مرده).
تا جایی که میدانم، سعیدیان به خاطر این کذبگویی (که موجب دروغ پردازیها و هرج و مرج بسیار شد) نه احضار شد، نه مورد پیگرد قضایی قرار گرفت (چرا؟!)
شایعهای که خود پدر مهسا امینی با دیدن جنازهاش، آن را رد کرد.⬇️
تا جایی که میدانم، سعیدیان به خاطر این کذبگویی (که موجب دروغ پردازیها و هرج و مرج بسیار شد) نه احضار شد، نه مورد پیگرد قضایی قرار گرفت (چرا؟!)
شایعهای که خود پدر مهسا امینی با دیدن جنازهاش، آن را رد کرد.⬇️
7/7. شایعهای که پزشکی قانونی آن را رد کرد و پدر امینی هم چنین نمود.
اما آیا این شایعه، برای انحراف تمامی اذهان، از ادعایی که کارشناس شبکهء المنار داشت (خودکشی انتحاری امینی) نبود؟
ادامه دارد، انشاء الله
منابع:
donya-e-eqtesad.com
borna.news
اما آیا این شایعه، برای انحراف تمامی اذهان، از ادعایی که کارشناس شبکهء المنار داشت (خودکشی انتحاری امینی) نبود؟
ادامه دارد، انشاء الله
منابع:
donya-e-eqtesad.com
borna.news
donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D…
دستور ویژه رئیسی در خصوص حادثه تلخ مهسا امینی
رئیس جمهور که در ازبکستان به سر می برد به وزیر کشور برای بررسی حادثه پیش آمده برای دختر سنندجی دستور...
borna.news/fa/news/137868…
تماس تلفنی رییس جمهور با خانواده مهسا امینی/ رییسی: احساس میکنم این حادثه برای یکی از عزیزانم پیش آمده است
رئیسجمهور در تماس تلفنی با خانواده مهسا امینی گفت: دختر شما همچون دختر خود من است و احساس من این اس...
جاري تحميل الاقتراحات...