واقعا قصد رسانهای کردن این نامه را نداشتم، ولی خدا شاهد است مسئولین محترم نمیگذارند!
واقعا نمیدانم باید تعجب کنم یا قهقهه بزنم؟ بنده را به علت عدم #سلامت_روانی ، شایسته نمایندگی مجلس ندانستهاند!!! حالا داستان چیست؟ 👇
واقعا نمیدانم باید تعجب کنم یا قهقهه بزنم؟ بنده را به علت عدم #سلامت_روانی ، شایسته نمایندگی مجلس ندانستهاند!!! حالا داستان چیست؟ 👇
واقعیت را بخواهید قبلا هم افراد زیادی به من گفتهاند دیوانه! شاهدش همین دیروز! اخوی کوچکم فرمودند «دیوانهای که آرامش و اعتبار و درآمد کاریت را رها میکنی و دنبال فساد مسئولین هستی!»
ولی باور نمیکردم که این جمله را از فرماندار مشهد هم بشنوم! یعنی او هم؟
فرماندار را که میشناسید؟
ولی باور نمیکردم که این جمله را از فرماندار مشهد هم بشنوم! یعنی او هم؟
فرماندار را که میشناسید؟
از نظر فرماندار، عاقل کسی است که در مقابل فساد دم برنیاورد! با مفسدین بسازد و سکوت کند! خلاصه یکسره بفرماید: «انشاءالله گربه است»
مگر میشود به کسی که موقوفهبازی ائمه جمعه را فریاد میزند، گفت عاقل؟ مگر کسی که جلوی رییس دادگستری میایستد و او را مجرم خطاب میکند، عاقل است؟
مگر میشود به کسی که موقوفهبازی ائمه جمعه را فریاد میزند، گفت عاقل؟ مگر کسی که جلوی رییس دادگستری میایستد و او را مجرم خطاب میکند، عاقل است؟
من به این نامه اعتراض میکنم. اما خطاب به فرماندار و رفقایش یک آیه قرآن را متذکر میشوم:
«أَيْنَمَا تَكُونُوا يُدْرِكْكُمُ الْمَوْتُ وَلَوْ كُنْتُمْ فِي بُرُوجٍ مُشَيَّدَة ...»
حالا با خودتان و دنیای خودتان خوش باشید...
«أَيْنَمَا تَكُونُوا يُدْرِكْكُمُ الْمَوْتُ وَلَوْ كُنْتُمْ فِي بُرُوجٍ مُشَيَّدَة ...»
حالا با خودتان و دنیای خودتان خوش باشید...
جاري تحميل الاقتراحات...