Soroush Ahmadi
Soroush Ahmadi

@MrSoroushAhmadi

8 تغريدة 10 قراءة Nov 29, 2023
یه پرامپت ساده و کاربردی بهتون میدم، با هوش‌مصنوعی خیلی راحت پاورپوینت در حد ارائه عالی تحویل بگیرید
یعنی سوالمون این باشه که چجوری پاورپوینت رایگان با AI بسازیم/۱
من خودمو کور کردم قبل از شما ۳۰-۴۰ تا هوش مصنوعی که این‌کارو میکنن تست کردم ولی جدی تجربه خوبی نداشتن
بهترین گزینه Google Bard و ChatGPT هستن. چرا؟ چون بقیه توی نوشتن محتوای فارسی از دنیا پرتن، ولی خروجی محتوایی این ۲ تا اونقدر قوی هست که بشه توی اکثر ارائه‌ها ازش استفاده کنیم/۲
سبک نوشتن پرامپت:
«من می‌خواهم یک پاورپوینت ۵ صفحه‌ای بنویسیم، برای هر صفحه آن یک محتوا با حداقل تعداد ۲۵۰ کلمه بنویس که و هرکدام یک تیتر داشته باشد، موضوع کلی محتوا در مورد سنگ‌های زینتی است و صفحه ۱ با موضوع سنگ کهربا باشد. صفحه ۲ با موضوع سنگ زمرد باشد/۳
برای سایر صفحات خودت موضوع مرتبط انتخاب کن. در پایان هر صفحه یک prompt به زبان انگلیسی برای عکس پاورپوینت آن صفحه برای من بنویس.»
نکته: مثل این عکس یه همچین خروجی می‌تونید بگیرید، پرامپت عکس رو هم براتون نوشته. حالا مدل متن به عکس می‌خوایم. /۴
هم میتونیم از جایی مثل freepik.com استفاده کنیم
هم مدل رایگان مایکروسافت که البته تعدادی رایگان داره
bing.com
یا مثلا لئوناردو که اونم تعداد زیادی رایگان بهتون میده
leonardo.ai
نکته: همون پرامپتی که بهتون میده رو توی گوگل هم میتونید بزنید /۵
راستی پرامپت من برای فهمیدن موضوع بود، حتما باید هر بار ویرایشش کنید و طبیعتا اونجاهایی که موضوع بود باید با موضوعات خودتون جابجا بشه.
یا اگه خواستید موضوع هر صفحه رو کامل‌تر مشخص کنید
پ.ن. من برای زبان فارسی با ‌هر دو مدل یعنی Bard و ChatGPT خروجی عالی گرفتم. /۶
میتونید با خود پارپوینت جلو برید یا از گوگل اسلاید استفاده کنید که لینکشو میذارم.
docs.google.com
گوگل اسلاید یه سری جذابیت‌ها مثل خروجی گرفتن به فرمت پاورپوینت و قالب‌های رایگان زیاد داره
مثلا توی این سایت‌ها کلی قالب پاوپورینتی رایگان برای گوگل اسلاید پیدا میکنید /۷

جاري تحميل الاقتراحات...