چند وقت بود میدیدم یسری از اکانتهای پربازخورد خارجی در راستای پیشبرد پروپاگاندای رسانهها یسری مطالب از غزه منتشر میکنن ولی با تصاویری که ما از غزه داریم میبینیم همخونی نداره. همین شد که خودم تصمیم گرفتم با گوگل مپ برم بالا سر #غزه، ببینم چه خبره. با من همراه باشید
ادامه👇🏾
۱/۱۰
ادامه👇🏾
۱/۱۰
اول اینکه مساحت کل #نوار_غزه ۳۶۰ کیلومتر مربعه. یعنی از کوچکترین استان ما، قم، ۳۱ برابر کوچکتره. پس اساسا نمیشه با استان مقایسهاش کرد. غزه رو میشه با مساحت «شهر تبریز» مقایسه کرد (مساحت شهر تبریز ۳۲۵ کیلومتر مربعه). دقت کنید نوشتم شهر تبریز و نه استان آذربایجان شرقی.
۲/۱۰
۲/۱۰
بعد همینجوری که با گوگل مپ داشتم تو غزه میچرخیدم زمینها و استادیومهای متعدد فوتبال توجهام رو به خودش جلب کرد. ما تو کل استان سیستان و بلوچستان این تعداد زمین فوتبال نداریم. چه برسه به مثلا شهر زاهدان.
#IraniansStandWithIsrael
۵/۱۰
#IraniansStandWithIsrael
۵/۱۰
بعد اون استخری که کنار یکی از زمینهای فوتبال بود ذهنمو مشغول کرد که مگه نمیگن آب نداریم، وضع خرابه، اینجا فقر بیداد میکنه و این حرفا … بیشتر وقت گذاشتم و رفتم تو کوچه و پسکوچههای غزه… دیدم نه کلی هم ویلای استخردار دیده میشه… عجب ملت مظلومی!
#IraniansStandWithIsrael
۶/۱۰
#IraniansStandWithIsrael
۶/۱۰
بعد گفتم یعنی تا اینجا اومدم یه سر لب دریا نرم؟ دیدم به به! چندتا هتل خوب هم هست، ساحلهاشونم که عین ساحل بوشهر خودمونه! «طرح سالمسازی دریا» هم مثل اینکه فقط برای ما ایرانیها خوبه. «مردم مظلوم فلسطین» چون خیلی مظلومن، زن و مرد باهم میرن تو دریا!
#IraniansStandWithIsrael
۸/۱۰
#IraniansStandWithIsrael
۸/۱۰
تو مسیر برگشت بودم که دیدم شهربازی و پارک آبی هم دارن ولی گفتم نه دیگه جدی جدی بسه، خجالت بکش، بذار این «مردم مظلوم فلسطین» با تمام سختیهایی که دارن میکشن تنها باشن….
به قول اون آقاهه، شب و روزگار خوش.
#IraniansStandWithIsrael
۱۰/۱۰
به قول اون آقاهه، شب و روزگار خوش.
#IraniansStandWithIsrael
۱۰/۱۰
جاري تحميل الاقتراحات...