چراغ آسمان
چراغ آسمان

@cheragh_aseman

10 تغريدة 20 قراءة Oct 24, 2023
چند وقت بود میدیدم یسری از اکانت‌های پربازخورد خارجی در راستای پیشبرد پروپاگاندای رسانه‌ها یسری مطالب از غزه منتشر میکنن ولی با تصاویری که ما از غزه داریم میبینیم همخونی نداره. همین شد که خودم تصمیم گرفتم با گوگل مپ برم بالا سر #غزه، ببینم چه خبره. با من همراه باشید
ادامه👇🏾
۱/۱۰
اول اینکه مساحت کل #نوار_غزه ۳۶۰ کیلومتر مربعه. یعنی از کوچکترین استان ما، قم، ۳۱ برابر کوچکتره. پس اساسا نمیشه با استان مقایسه‌اش کرد. غزه رو میشه با مساحت «شهر تبریز» مقایسه کرد (مساحت شهر تبریز ۳۲۵ کیلومتر مربعه). دقت کنید نوشتم شهر تبریز و نه استان آذربایجان شرقی.
۲/۱۰
کاربر ماریو که خیلی زیرکانه عموما سمت غزه غش میکنه چند بار نوشته که آی مردم: «تنها بیمارستان درمان سرطان» غزه داره تعطیل میشه، «تنها بیمارستان شمال غزه» داره بسته میشه. نون ندارن، آب ندارن، اینا بدبختن و... بعد فکر کردم غزه مگه چندتا بیمارستان درمان سرطان باید داشته باشه؟
۳/۱۰
بر خلاف گفته‌های ماریو در قسمت شمالی غزه ۱۶ بیمارستان و در قسمت جنوبی ۵ بیمارستان ثبت شده. در ویکی پدیا نام ۱۲تا از این بیمارستان‌ها رو میشه پیدا کرد. من از ایشون عذرخواهی میکنم که «این مردم مظلوم» همه پولاشون رو خرج موشک و بمب و… کردن و نتونستن ۸ تا مرکز تخصصی سرطان بسازن!
۴/۱۰
بعد همینجوری که با گوگل مپ داشتم تو غزه میچرخیدم زمین‌ها و استادیوم‌های متعدد فوتبال توجه‌ام رو به خودش جلب کرد. ما تو کل استان سیستان و بلوچستان این تعداد زمین فوتبال نداریم. چه برسه به مثلا شهر زاهدان.
#IraniansStandWithIsrael
۵/۱۰
بعد اون استخری که کنار یکی از زمین‌های فوتبال‌ بود ذهنمو مشغول کرد که مگه نمیگن آب نداریم، وضع خرابه، اینجا فقر بیداد میکنه و این حرفا … بیشتر وقت گذاشتم و رفتم تو کوچه و پس‌کوچه‌های غزه… دیدم نه کلی هم ویلای استخردار دیده میشه… عجب ملت مظلومی!
#IraniansStandWithIsrael
۶/۱۰
یکم بیشتر تو اینترنت گشتم و متوجه شدم این «مردم مظلوم» احتمالا برای اینکه ما از روی همین گوگل مپ نفهمیم اونجا چه خبره، روی استخر‌هاشون رو پوشوندن تا از طریق تصاویر ماهواره‌ای معلوم نشه. بعضیاشونم که در توییت بالا دیدید کلا تعارف رو گذاشتن کنار و استخراشون سقف نداره.
۷/۱۰
بعد گفتم یعنی تا اینجا اومدم یه سر لب دریا نرم؟ دیدم به به! چندتا هتل خوب هم هست، ساحل‌هاشونم که عین ساحل‌ بوشهر خودمونه! «طرح سالم‌سازی دریا» هم مثل اینکه فقط برای ما ایرانی‌ها خوبه. «مردم مظلوم فلسطین» چون خیلی مظلومن، زن و مرد باهم میرن تو دریا!
#IraniansStandWithIsrael
۸/۱۰
بعد گفتم رستوران و پاساژ چی؟ دارن؟ میگن «مردم مظلوم فلسطین» محتاج کمک‌های سازمان‌ ملل و نهادهای حقوق بشری هستن تا گشنه و بدون لباس نمونن ولی در کمال تعجب دیدم هم پاساژ هست، هم رستوران‌های شیکی دارن. خلاصه دیدم زیادی دارم اسرار «مردم مظلوم فلسطین» رو فاش میکنم. دیگه بسه!
۹/۱۰
تو مسیر برگشت بودم که دیدم شهربازی و پارک آبی هم دارن ولی گفتم نه دیگه جدی جدی بسه، خجالت بکش، بذار این «مردم مظلوم فلسطین» با تمام سختی‌هایی که دارن میکشن تنها باشن….
به قول اون آقاهه، شب و روزگار خوش.
#IraniansStandWithIsrael
۱۰/۱۰

جاري تحميل الاقتراحات...