BahramGour بهرام گور
BahramGour بهرام گور

@bahramgour

6 تغريدة 2 قراءة Sep 23, 2023
اکثر جوانان و حتی میانسالان به شکل غیرقابل باوری نسبت به اتفاقاتی که در «یکسال» آینده می‌تواند در زندگیشان بیفتد بی‌توجه هستند. تمام زندگی شما میتواند با یکسال اندکی تمرکز و تلاش زیر و رو شود. باورتون نمیشه؟
توضیح کوتاهی میدهم🧵 👇
نکته اصلی این مبحث در این نهفته که؛ مهم نیست شما از کجا میخواهید شروع کنید و از نظر جغرافیایی چه گرفتاری‌هایی دارید چون تغییر و پیشرفت همیشه نسبی است
اصلا اهمیتی ندارد که چقدر بدشانس هستید ، اهمیتی ندارد که محل زندگیتون چقدر محیط نامناسب و سختی است،و از همه بالاتر مهم نیست اگه‌ امروز خیلی احساس بدی به خودتون و چشم‌انداز پیشرفت دارید
اگر شما یک تلاش مستمر و «هر روز» داشته باشید میتوانید شرایط خودتون رو در یکسال کاملا تغییر بدهید
شما نیازی ندارید وقتی زندگیتون در پایین تر از حد خودش قرار داره برنامه ده ساله برای پیشرفت داشته باشید، وقتی همه چیز بهم ریخته افق دور داشته باشید، تغییر و تحول همیشه با شما «یکسال» فاصله دارد «یکسال»
من در ورزش امتحان کردم در زندگی روزمره هم به کارم اومده 👈 اگر میخواهی در چیزی پیشرفت کنی باید برای ٣٠ روز پیوسته اون رو انجام بدید. حالا میخواد کار باشه، زبان، ورزش یا حتی پیشرفت در رابطه خانوادگی یا عاشقانه، ٣٠ روز تلاش متعهدانه در هر موضوعی موقعیت شما را کاملا تغییر میده
وقتی تازه به سوییس رفته بودم مشکل زبان داشتم، این قاعده رو ٣٠ روز رو انجام دادم و برای ۶ ماه این ٣٠ روزها را تمدید کردم و ناخودآگاه آدم دیگه ای بودم، همین کار رو با مطالعه تاریخ انجام دادم و همه چیز تغییر کرد، در هتل هم برای ٣٠ روز هر روز ٣٠ دقیقه در مورد دیگر هتلها و تکنولوژی مطالعه کردم و تغییر کرد
این ٣٠ روزها در یکسال می‌شود ٣۶٠ روز و شما را کاملا تبدیل به انسان دیگری می‌کند ، در هر موردی که گرفتار شدید از همین امروز تصمیم بگیرید برای زمان کمی به مدت ٣٠ روز (هر روز) روی آن تمرکز کنید و خواهید دید که همه چیز تغییر میکند
حالا به من بگید آیا آماده آید که در ٣٠ روز آینده به هدف خودتون متعهد بمانید و برای ٣٠ روز اون رو تکرار کنید؟ اگر حس تعهد دارید این مطلب هم می‌تونه بهتون کمک کنه 👇

جاري تحميل الاقتراحات...