9 تغريدة 12 قراءة Aug 15, 2023
💭 دکتر استیون هیز (Hayes) بزرگ چند وقت پیش مقاله قشنگی به نام "13 قانون موفقیت" رو منتشر کرد که در اون مجموعه نکات مهمی که تو رسیدن به موفقیت در زمینه‌های مختلف به ما کمک می‌کنه رو لیست کرده بود و تو این پست، من قصد دارم ده مورد از مهم‌ترین نکات اون رو با شما به اشتراک بگذارم...
قانون شماره 1) بیشتر از نتیجه، به فرایند اهمیت بده!.
📌 موفقیت تو هر حوزه‌ای، ماحصل یه عالمه مراحل کوچک و حوصله‌سربره و از اونجایی که خروجی اصلی حالا حالاها بدست نمیاد، تمرکز وسواس‌گونه رو نتیجه به بی‌حوصلگی، بی‌قراری و حتی به بی‌ارادگی منتهی میشه؛ پس از مسیر لذت ببر رفیق!...
2) با عمل و با افتخار شکست بخور نه با بی‌عملی!.
📌 تنها راه واسه خوب شدن تو هر حوزه‌ای، کار کردن رو اون حوزه‌ست و تنها راه واسه بد شدن تو هر حوزه‌ای، کار نکردن رو اون حوزه‌ست. پس؛ با من تکرار کن که؛
اگر قرار بر شکسته، بذار اون شکست با کوله‌باری از درس و افتخار باشه.
3) بگو آره و اون رو واسه خودت معنی کن!
📌 قبلا هم تو یه پست با هم بررسی کردیم که "شانس چیزی نیست جز قرار گرفتن در معرض موقعیت‌ها!". پس خودت رو در معرض تجارب و موقعیت‌های مختلف قرار بده تا پیش بری. اجتناب فقط موفقیت رو به تعویق میندازه، در رو به روی تجارب سازنده باز کن.
4) از شبکه‌سازی غافل نشو!
📌 آدمی موجودی شدیدا اجتماعیه و کار کردن با دیگران و ساختن یه تیم در کنار بالا بردن سرعت پیشرفت کار و تجارب ارزنده‌ای که با خودش به همراه میاره، حس و حال کار کردن رو هم تقویت می‌کنه!، چرا، چون می‌بینی،می‌خوای، حرکت می‌کنی و به دست میاری...
5) به تعهدات خودت پایبند باش؛ این مهمترین قانونه.
📌 خلاصه‌ش میشه اینکه یا حرفی رو نزن و کاری رو شروع نکن!، یا اگر شروع کردی متعهدانه انجامش بده، چرا که تعهد از تو یه آدم خوش قولی می‌سازه که میشه روش حساب کرد و باهاش موند و کار کرد. پس؛ تصميم بگير، متعهد باش و نتیجه‌ش رو ببین.
6) پاسخگو باش!.
📌 به زبان ساده یعنی خودت رو متعهد به جواب پس دادن کن، این مدلی از خودرایی که مانعی برای یادگیریه پیشگیری کردی.
7) چیزی که هستی رو بپذیر و تلاش کن که بهترش کنی؛
به زبان ساده یعنی اعتراف به چیزی که هستیم و تلاش برای ارتقا اون...
8) همه ما پر از نقصیم و محدودیت و هرچه زودتر این جریان رو بپذیری، راحت‌تر می‌تونی طبق اونها قدم برداری.
9) با موفق‌ها همراه شو، که مسیر موفقیت رو هر شب تمرین کنی. قبلا هم تو یه پست بررسی کردیم که موفقیت ما، میانگینی از موفقیت‌ آدم‌های دور و برمونه.
و در نهایت اینکه؛ تلفن‌هات رو جواب بده، ایمیل‌هات رو باز کن و میز کارت رو تمیز نگه دار.
📌 به زبان ساده؛ زندگى هميشه بهت شانس مجدد نميده.
از همون اولى استفاده كن.
❤️‍🔥 نظرتون چیه دوستان!🌱👇🏻

جاري تحميل الاقتراحات...