بین همهی ابزارهای هوش مصنوعی برای نوشتن متن که تست کردم، سایت claude.ai بینظیر جواب داد. فکر کنم برای متن بهترین ابزار هوش مصنوعی باشه که تابحال ایجاد شده. متنهایی بهت میده در حد کارهای ادبی و از این نظر یک سر و گردن از بقیه بالاتره.
برای مثال مینویسم که:«یک متن تخیلی میخوام در مورد اسنوپ داگ در ۱۵۰۰ کلمه. فرض رو بر این بگیر که اسنوپ داگ رئيس جمهور آمریکاست و قصد داره با ولادیمیر پوتین دیدار کنه. با توجه به کاراکتر و مدل گفتار اسنوپ داگ، یک متن برام بنویس که طنز باشه».
شما اون چیزی که توی ذهنتون هست رو براش توضیح میدین و اون هم یک متن باکیفیت بهتون میده. برای من خیلی خوب جواب داد. بعضی وقتا متن شامل نقاطی بود که کمی مبهم بود، دوباره براش مینوشتم که این قسمتش مبهمه، یا حذفش کن یا شفافتر بیان کن. پس از چند بار ویرایش متن نهایی رو میگیرم.
اون ایدههایی که تو ذهنم بود رو نشستم یک روز با این ابزار پیاده کردم و متنهای شسته رفته و تمیزی رو دریافت کردم. حالا میمونه صوت. من توانایی پیاده کردن متن رو با لهجهی بومی آمریکایی یا بریتیش رو ندارم. در نتیجه دنبال ابزاری بودم که این متن رو با همون کیفیت به صوت تبدیل کنه.
اینجا سایت play.ht به کارم اومد. چندین مدل گفتاری داره، زن و مرد، لهجههای مختلف و حتی زبانهای مختلف که من با اونا کار نکردم. متن رو بهش میدی و اون رو برات به صوت تبدیل میکنه. انقدر طبیعی کار دراومد که اصلا تصور نمیکنین یک ربات این رو ساخته.
مورد آخر میمونه تصاویر. باز هم کلی ابزار داریم که میتونه براتون تصویر بسازه. از میدجرنی گرفته تا ابزارهایی مثل leonardo.ai و بقیه که من با این لئوناردو کار میکنم. اما برای تصویر ویدیوهام سعی میکنم از تصاویر واقعی استفاده کنم که رایگان وجود داره.
خب الان شما هم متن رو دارید هم صوت و هم تصویر. تنها کاری که میمونه اینه که این رو مونتاژ کنید. ادیتور رو روی لپ تاپتون باز کنید و اینا رو سر هم کنید. ویدیوی شما آمادهست! این فرآیند چیزیه که من شش ماه پیش خوابش رو هم نمیدیدم که انقدر آسون و راحت باشه.
و اگر کسی تو کار تولید محتواست و از این ابزارها استفاده نمیکنه، اشتباه مهلکی انجام داده. چه برای متن یا تصاویر یا حتی صوت. من حتی برای نوشتن متنهای توییتر هم از هوش مصنوعی استفاده میکنم. سه سال پیش اگه مینشستم یک متن ده هزار کلمهای رو میخوندم برای نوشتن یک رشته توییت
الان همون متن رو میدم به هوش مصنوعی و میگم این رو در دو هزار کلمه خلاصه و نقاط مهمش رو برجسته کن. بعد همون رو با مدل خودم به فارسی برمیگردونم. و اینم چیزی نیست که بخوام از کسی پنهون کنم چون دوست دارم چند نفر دیگه هم یاد بگیرن این فرآیند رو.
اما بهرحال، تو حوزهی تولید محتوا خیلی به کار میاد. اون کانالی هم که ساختم بعدا معرفی میکنم الان چیزی ازش نپرسید.
جاري تحميل الاقتراحات...