Czasami się zastanawiam czy w społeczności nie krąży jakaś lista influencerów, na których po prostu można narzygać, bo to jest modne, a resztę zostawiamy, bo to "OG" czy inne farmazony.
2/
2/
Mało tego - uważa się, że pozew o manipulacje rynkowe jest "darmową reklamą projektu". Tak, żyjemy w świecie, gdzie niektórzy uważają, że pozew o oszustwo to zachęta dla inwestorów do przyjścia na rynek krypto 🤷♂️
6/
6/
Manipulacje ceną czy inne podejrzane aktywności zostały wyłapane przez społeczność już dawno temu. Więcej na filmie poniżej, bo nie chce mi się tego opisywać po raz kolejny.
7/
youtube.com
7/
youtube.com
Xgrosz nie pierwszy raz jest bohaterem mojego wątku. Po tym jak chętnie dzielił się adresem, żeby jego społeczność na pewno kupiła dobry token XEN na starcie i po tym jak wykres zaczął przypominać wodospad - wpis wyparował.
OG
13/
OG
13/
Tak, gramy do jednej bramki, ale nie ze scamami i ludźmi, którzy to promują. Ja gram do bramki z ludźmi, którzy chcą rozwoju tej branży i traktowania tego miejsca na poważnie.
14/
14/
Nowy dostaje na "dzień dobry" zaproszenie do sekt, gdzie "weterani", którym 100x w hossie to za mało, spamują na lewo i prawo reflinkami do Bybita, albo nowymi "3 tokenami na sierpień".
Pozwali założyciela o manipulacje? - nie ważne, oby hajs się zgadzał.
15/
Pozwali założyciela o manipulacje? - nie ważne, oby hajs się zgadzał.
15/
Gdzie się podziała moralność u ludzi w krypto? 90% z tych "OG" gdyby tylko dostała się do polityki robiłaby dokładnie to samo co reszta. Oby się dorobić - na kim i w jaki sposób - absolutnie nieważne.
17/
17/
جاري تحميل الاقتراحات...