بحث امنیت توی سفر مخصوصا با خانواده موضوع مهمی هست. جاهایی که ما سفر کردیم معمولا خیلی امن بودن. هیچ وقت نشده بترسیم و خوشبختانه بعد تقریبا ۸۰ سفر خارجی به ۳۵ کشور مشکلی برامون پیش نیومده.
یه سری نکات که ما رعایت می کنیم رو تو این #رشتو می نویسم.
#تجربه_سفر #امنیت
/۱
یه سری نکات که ما رعایت می کنیم رو تو این #رشتو می نویسم.
#تجربه_سفر #امنیت
/۱
* ما چند تا Apple AirTag داریم. داخل همه چمدون ها و کوله ها. می تونیم تقریبا هرجای دنیا باشن رهگیری کنیم. برای دزدی یا گم شدن خیلی خوبه.
* موقع سفروسایل گرون با خودمون نمی بریم ترجیحا. تنها وسایل گرون معمولا ۲ تا لپ تاپ هست و یه Drone و دوتا گوشی.
* پول نقد کم داریم همراه.
/۲
* موقع سفروسایل گرون با خودمون نمی بریم ترجیحا. تنها وسایل گرون معمولا ۲ تا لپ تاپ هست و یه Drone و دوتا گوشی.
* پول نقد کم داریم همراه.
/۲
* کردیت کارت وصل هست به حساب مجازی با پول کم. دزدیده بشه بیش از یه حد امکان استفاده نداره.
* لوکیشن هامون صورت زنده و برنامه سفر با ۲ نفر از خانواده به اشتراک گذاشته شده.
* گاوصندق هتل چیزای با ارزش نمی ذارم معمولا. اگر موردی مثل پول اینا بود ترجیح می دم جایی مخفی کنم.
/۳
* لوکیشن هامون صورت زنده و برنامه سفر با ۲ نفر از خانواده به اشتراک گذاشته شده.
* گاوصندق هتل چیزای با ارزش نمی ذارم معمولا. اگر موردی مثل پول اینا بود ترجیح می دم جایی مخفی کنم.
/۳
* داخل ماشین وسایلی نمی ذاریم بمونه یا تو دید باشه. اگر تو جاده بخواییم جایی برای غذا اینا وایستیم جلو دید نگه می دارم ماشینو یا یکمون می شینه داخل.
* شماره های اضطراری هر کشور رو قبلش تو گوشی ذخیره می کنم.
* لوکیشن زنده گوشی و بقیه سخت افزار هامون حتی هدست هارو داریم.
/۴
* شماره های اضطراری هر کشور رو قبلش تو گوشی ذخیره می کنم.
* لوکیشن زنده گوشی و بقیه سخت افزار هامون حتی هدست هارو داریم.
/۴
* به وای فای رندم وصل نمی شیم. مواظب هستیم هک نشیم. مواظب دستگاه ATM هستیم.
* به کسی بیش از حد اعتماد نمی کنیم. مثلا هیچ وسیله ای رو برای غریبه از مرز رد نمی کنیم. موردم پیش اومده ازمون خواستن مثلا بگیم سیگار اضافیشون مال ماست اما به هیچ وجه قبول نمی کنیم.
/۵
* به کسی بیش از حد اعتماد نمی کنیم. مثلا هیچ وسیله ای رو برای غریبه از مرز رد نمی کنیم. موردم پیش اومده ازمون خواستن مثلا بگیم سیگار اضافیشون مال ماست اما به هیچ وجه قبول نمی کنیم.
/۵
* با روشهای مرسوم کلاهبرداری توریست ها آشناییم و دقت کنیم. اگر چیزی شک برانگیزه یا زیادی مهربون، حساس می شیم و مواظبیم.
* هر وسیله ای جای مخصوص خودشو داره. حتی سیم شارژر و پاسپورت و پول و غیره. حتی هر جیب شلوار جای یه چیزه. اینطوری چیزی گم نمی کنیم و راحت می شه چک کرد.
/۶
* هر وسیله ای جای مخصوص خودشو داره. حتی سیم شارژر و پاسپورت و پول و غیره. حتی هر جیب شلوار جای یه چیزه. اینطوری چیزی گم نمی کنیم و راحت می شه چک کرد.
/۶
* داخل کیف پول و چمدون اطلاعات تماسمون هست که اگر گم یا دزدیده شد بتونن باهامون تماس بگیرن.
* بیمه مسافرتی خوب داریم که چیزایی مثل دزدی، تصادفات و حادثه رو پوشش می ده.
* تا حد ممکن اطلاعات دقیق پرواز یا اقامت رو حداقل تا وقتی هستیم ، جایی به اشتراک نمی ذاریم.
/۷
* بیمه مسافرتی خوب داریم که چیزایی مثل دزدی، تصادفات و حادثه رو پوشش می ده.
* تا حد ممکن اطلاعات دقیق پرواز یا اقامت رو حداقل تا وقتی هستیم ، جایی به اشتراک نمی ذاریم.
/۷
* روش های کمک اولیه برا موادی مثل خفگی، زخم یا سوختگی رو سعی می کنم یاد بگیریم و هر از چند ماهی مرور کنیم. همینطور یه بسته کمک های اولیه همراهمون هست.
* یه بیمه امداد جاده و سفر جدا داریم با پوشش کل دنیا. اگر ماشین خراب شه یا مشکلی پیش بیاد می یان کمک و همه هزینه هارم می دن.
/۸
* یه بیمه امداد جاده و سفر جدا داریم با پوشش کل دنیا. اگر ماشین خراب شه یا مشکلی پیش بیاد می یان کمک و همه هزینه هارم می دن.
/۸
* بیمه عمر دارم. اگر زمانی اتفاق عجیبی بیافته خیالم تا حد خوبی از خانواده راحته.
بعضی از این موارد شاید کمی عجیب به نظر بیاد یا زیادی اما چیزایی هست که حالت عادی و غیر سفر هم حواسمون هست و انجام می دیم.
اگر نکات بیشتری شما انجام می دید بگید این زیر...
/۹
بعضی از این موارد شاید کمی عجیب به نظر بیاد یا زیادی اما چیزایی هست که حالت عادی و غیر سفر هم حواسمون هست و انجام می دیم.
اگر نکات بیشتری شما انجام می دید بگید این زیر...
/۹
جاري تحميل الاقتراحات...