🇮🇷🇮🇶🇱🇧 🏴2جنيد🇸🇾🇾🇪🇵🇸
🇮🇷🇮🇶🇱🇧 🏴2جنيد🇸🇾🇾🇪🇵🇸

@joneidj2

9 تغريدة 3 قراءة Aug 01, 2023
۱/«این اوکراین واقعی است.
نوزادان در بدو تولد گرفته شدند تا اندام ها و سلول های بنیادی آن ها به عنوان بخشی از تجارت بین المللی بیمار کننده اما بسیار پرسود جمع آوری شود.اوکراین به تامین کننده اصلی تجارت جهانی سلول های بنیادی تبدیل شده است.
۲/«…صدها نوزاد به سفارش، برای تامین نیاز سلول های بنیادی از سراسر جهان به سرقت رفته اند.
این یک وکیل وکالت بیش از ۳۰۰ زن در اوکراین را داشت که ادعا کردند این اتفاق برای آنها افتاده است.کیسه پلاستیکی انگار حاوی گوشت است…»
۳/«…اما سپس یک پای راست از آن گرفته می شود و با جراحی روی میز سردخانه قرار می گیرد و سپس پای چپ. سپس تنه. سر دنبال می‌شود، حفره‌ای که مغز قبلاً در آن قرار داشت. اما تنها زمانی که دستکش دستکش پاتولوژیست انگشتان کوچک یک نوزاد ۳۰ هفته ای را بررسی می کند…»
۴/«…وحشت کامل از آنچه من شاهد آن هستم فرو می رود. این صحنه تکان دهنده در معاینات پس از مرگ از طرف مادران اوکراینی که ادعا می کنند نوزادانشان در بدو تولد از آنها دزدیده شده است، در ویدئو ضبط شده است…»
۵/«…این فیلم توسط یک کارمند خیریه فوق‌العاده شجاع به نام تاتیانا ژاکارووا به من نشان داده شد که نماینده بیش از ۳۰۰ خانواده است که معتقدند نوزادان سالم آنها عمدا در یک بیمارستان زایمان در شرقی‌ترین شهر اوکراین، خارکف، دزدیده شده ‌اند…»
۶/«…تاتیانا معتقد است این نوزادان در بدو تولد گرفته شده اند تا اندام ها و سلول های بنیادی آنها به عنوان بخشی از تجارت بین المللی بیمار کننده اما بسیار پرسود جمع آوری شود.
مطمئناً اوکراین به تامین کننده اصلی تجارت جهانی سلول های بنیادی تبدیل شده است…»
۷/«…به طور رسمی، سلول‌ها از جنین‌های سقط‌شده با رضایت مادران گرفته می‌شوند، اما به گفته تاتیانا، ممکن است صدها نوزاد نیز به سفارش داده شوند تا تقاضا برای سلول‌های بنیادی از سراسر جهان تامین شود. گزارش شده در سال ۲۰۱۲ توسط The Evening Standard…»
۸/«…روش درمان این کلینیک سلول های بنیادی نوزادان شامل تزریق سلول های بنیادی گرفته شده از نوزادان سقط شده بین هفت تا ده هفته به بیماران است.»
@reSeeIt save this

جاري تحميل الاقتراحات...