🇮🇷🇮🇶🇱🇧 🏴2جنيد🇸🇾🇾🇪🇵🇸
🇮🇷🇮🇶🇱🇧 🏴2جنيد🇸🇾🇾🇪🇵🇸

@joneidj2

8 تغريدة 17 قراءة Jul 31, 2023
#رشتو امیدوارم که این رشتوی مختصر و مفید ؛ مورد توجه پزشکان محترم در رابطه با این نوع بروزات پوستی قرار بگیره .
۱/«پسر ۱۵ ساله پس از ماه ها تحمل بثورات خارش دار در سراسر بدنش به دنبال تزریق فایزر از من (خانم دکتر ماری تالی بودین ) کمک گرفت…»
۲/«…او به پزشکان متعدد مراجعه کرده بود، آنتی هیستامین ها، استروئیدها و Xolair را بدون موفقیت امتحان کرده بود…»
۳/«…او قرار بود به عنوان نجات غریق کار کند، اما به دلیل بثوراتش نتوانست به این کار بپردازد…»
۴/«…این یکی از اولین واکنش‌های 💉🦠 بود که دیده بودم و اگرچه می‌دانستم ایورمکتین چقدر برای 💉 مؤثر است، مطمئن نبودم که بعد از تزریق چقدر خوب عمل می‌کند…»
۵/«…من ایورمکتین ۰/۲ میلیگرم در کیلوگرم در روز ؛ همراه با غذا تجویز کردم. و نتایج شگفت انگیز بود. هیچ عارضه ای نداشت، فقط درمان داشت…»
۶/«…این متن را از پدرش دریافت کردم: بعد از سه دوز هیچ لکه ای ندارد و بدون خارش ؛این اولین بار است.
اوه شگفت انگیزه!!!
پسرم برای اولین بار لبخند زد و برای اولین بار پس از ۶ ماه امروز رکابی پوشیده! تو به پسر من لبخندی بزرگ دادی. دیدن او با ارزش است. امروز همه هیجان زده هستیم …»
۷/«…از آن زمان، من همیشه ایورمکتین را ابتدا برای بیماران آسیب دیده 💉🦠 امتحان می کنم. این موارد چالش برانگیز هستند زیرا جواب آزمایشات خون معمولاً طبیعی است. اما با دیدن پاسخی که با این بیمار (و بیماران بعدی با بثورات پوستی) داشتم…»
۸/«…من را متقاعد کرد که ایورمکتین باید درمان خط اول برای واکنش به واکسن کووید باشد.…»

جاري تحميل الاقتراحات...