۲. مگر میشود کسی شماره حساب شخصی خودش را بدهد بعد نداند ماه به ماه دارند پول واریز میکنند یا نه؟
حالا گیرم آنروز نمیدانستید بعد ۷ سال که قضیه رسانهای شده هم کنجکاو نشدید بروید یک پرینت حساب بگیرید ببینید دقیقا از چه ماهی و چقدر ماهانه واریز به حسابتان شروع شد؟
حالا گیرم آنروز نمیدانستید بعد ۷ سال که قضیه رسانهای شده هم کنجکاو نشدید بروید یک پرینت حساب بگیرید ببینید دقیقا از چه ماهی و چقدر ماهانه واریز به حسابتان شروع شد؟
۳. فیش واریز ماهانه به حساب شما که الآن داخل مستندات این موقوفه است و هر ماه به خودتان ارائه شده است.
مگر نمیفرمایید مسئولیت پذیرفتهاید و گزارش ماهانه دخل و خرج را دقیق به شما گزارش میدهند؟
«من در جریان نیستم اگر واریز شده کار سازمان اوقاف است» دیگر چه صیغهای است؟
مگر نمیفرمایید مسئولیت پذیرفتهاید و گزارش ماهانه دخل و خرج را دقیق به شما گزارش میدهند؟
«من در جریان نیستم اگر واریز شده کار سازمان اوقاف است» دیگر چه صیغهای است؟
۴. برای کسانیکه در جریان تخلفات رخ داده در موضوع #موقوفه_گوهرشاد نیستند عرض کنم تولیت طبق قانون به دو شکل میتواند واگذار شود.
یکی حکم دادگاه و دیگری رای اداره تحقیق اوقاف.
آقای علم الهدی یک مشکلی که دارد اینست که با هیچکدام از اینها به تولیت گوهرشاد نرسیده است.
یکی حکم دادگاه و دیگری رای اداره تحقیق اوقاف.
آقای علم الهدی یک مشکلی که دارد اینست که با هیچکدام از اینها به تولیت گوهرشاد نرسیده است.
۷. ولی خبرنگار یک سوال هوشمندانه دیگر میپرسد.
در این مدت موقوفه را تصرف نکردم یعنی حق تولیت هم نمیگرفتید؟
اینجاست که آقای #علم_الهدی بهترین جوابی که میتواند برای توجیه تخلف دوم بدهد اینست که بگوید اگر واریز شده من در جریان نبودم. رئیس اوقاف در جریان است.😀
در این مدت موقوفه را تصرف نکردم یعنی حق تولیت هم نمیگرفتید؟
اینجاست که آقای #علم_الهدی بهترین جوابی که میتواند برای توجیه تخلف دوم بدهد اینست که بگوید اگر واریز شده من در جریان نبودم. رئیس اوقاف در جریان است.😀
۸. نکته مصاحبه اینست که با اعتراض آقای #علم_الهدی تولیت موقوفه گوهرشاد بصورت مادام العمر به شخص ایشان واگذار شده است.
یعنی اگر فردا روزی از امامت جمعه یا نمایندگی ولی فقیه عزل شوند هم تولیت این موقوفه چندصدمیلیاردی را تا آخر عمر دارند و ربطی به هم ندارند.
یعنی اگر فردا روزی از امامت جمعه یا نمایندگی ولی فقیه عزل شوند هم تولیت این موقوفه چندصدمیلیاردی را تا آخر عمر دارند و ربطی به هم ندارند.
۱۰. حالا با اینهمه تعارض منافع و رفتارهای فراقانونی که فقط در همین مصاحبه عیان است نهادهای نظارتی در کشور کجایند به ما ربطی ندارد.
ولی خبرنگار میپرسد بالاخره رهبری رسما ورود ائمه جمعه و نمایندگان ولی فقیه به فعالیت اقتصادی علی الخصوص موقوفهداری را ممنوع کرده با آن چه میکنید؟
ولی خبرنگار میپرسد بالاخره رهبری رسما ورود ائمه جمعه و نمایندگان ولی فقیه به فعالیت اقتصادی علی الخصوص موقوفهداری را ممنوع کرده با آن چه میکنید؟
۱۲. برای اینکه بفهمید جمهوریت در این مملکت به کجا رسیده و از نهج البلاغه که قرار بود مبنای حکومت دینی باشد بخصوص آنجا که مولا میگفت حاکمان به جز اسرار جنگی و نظامی وظیفه دارند همه امور حکومتی را با مردم شفاف کنند به کجا رسیدهایم چند بند آخر این مصاحبه را حتما بخوانید.
۱۴. چند باری نوشتهام بخش زیادی از مشکلات ما در این مملکت به یک فهم از نظام دینی و یک فهم از مردم و یک فهم از نمایندگی خدا روی زمین برمیگردد.
آقای علم الهدی از جمله آدمهایی است که آنچه خیلیها اعتقاد دارند ولی بر زبان نمیآورند را خیلی لخت و عور و راحت میگوید.
آقای علم الهدی از جمله آدمهایی است که آنچه خیلیها اعتقاد دارند ولی بر زبان نمیآورند را خیلی لخت و عور و راحت میگوید.
جاري تحميل الاقتراحات...