10 تغريدة 7 قراءة Jul 18, 2023
💭 کتاب "طرز فکر" کارول دوک رو دست گرفتم؛ صفحه 11 اون نوشته بود؛
📌 "بردم؟، باختم؟!؛ این‌ها سؤالات اشتباهی هستن. سؤال درست‌تر اینه که: آیا همه تلاشم رو کردم؟!؛ همه زورم رو زدم!".
"تغییر‌ می‌تونه خیلی سخت باشه، اما هیچ وقت نشنیدم که کسی بگه ارزشش رو نداشت".
+ عمیقا تایید کردم.
📌 صفحه 15 نوشته بود؛
"چیزی به این عنوان که کسی خلبان متولد میشه، وجود نداره. این یه تجربه یادگیری مستمره. بهترین خلبان‌ها اونایی‌ن که بیشتر از دیگران پرواز‌ می‌کنن». درست مثل مایکل جردن، اونم یه انسان بود. اما فقط بیشتر از بقیه خودش رو پرورش داد".
+ عمیقا به فکر فرو رفتم.
📌 صفحه 23 نوشته بود؛
"وقتی یه رابطه عالی رو می‌بینیم، نمیگیم که اونها این رابطه رو ساختن. میگیم آدم‌های خوبی‌ن (یا آدم خوبی گیرش اومده!) و این به این معناست که به عنوان یه جامعه، مهارت‌های ارتباطی واسه ساخت یه رابطه رو اولویت نمی‌دونیم".
+ عمیقا تصدیق کردم.
📌 صفحه 32 نوشته بود؛
"جان گاتمن میگه: من با مردای تازه ازدواج کرده‌ای مصاحبه کردم که با افتخار به من میگفتن: «عمراً ظرف‌ها رو بشورم، این کار زنه» دو سال بعد همون افراد از من پرسیدن، «چرا من و همسرم دیگه رابطه جنسی نداریم؟»…
📌 صفحه 48 نوشته بود؛
"بروس جنر، برنده مدال طلای دوومیدانی میگه؛ «اگه دچار نارساخوانی نبودم، احتمالاً نمیتونستم برنده مسابقه شم. اگر می‌تونستم بهتر از روی متن بخونم، اون موقع اون کار برام راحت میومد و ورزش کردن هم به نظرم راحت میومد و هیچوقت متوجه نمیشدم که؛
📌 صفحه 53 نوشته بود؛
"تو طرز فکر رشد، ما همیشه هم به اعتماد به نفس نیاز نداریم. منظورم اینه که حتی وقتی تو کاری خوب نیستیم هم می‌تونیم با علاقه اون رو شروع کنیم. در واقع، گاهی به این دلیل با تمام وجود تو کاری شیرجه می‌زنیم که تو اون خوب نیستیم".
+ عمیقا به فکر فرو رفتم.
📌 صفحه 73 اون نوشته بود؛
"تو بچگی به ما حق انتخابی بین خرگوش بااستعداد اما نامنظم و لاک‌پشت آهسته اما ثابت قدم داده شده بود. درسی که قرار بود از اون یاد بگیریم این بود که آهسته و پیوسته، میشه برنده شد؛ اما واقعاً هیچ کدوم از ما می‌خواست لاک پشته باشه؟!"
+ حقیقت تلخی بود.
📌 صفحه 86 نوشته بود؛
"تغییر مثل عمل جراحی نیست. حتی ‌زمانی که تغییر‌ میکنیم، باورهای قدیمی مثل مفصل زانوی فرسوده‌ای که با نمونه بهتری جایگزین میشن، از بین نمیرن.بلکه، باورهای جدید کنار باورهای قدیمی قرار‌ میگیرن و همچنان که قوی‌تر میشن، شیوه متفاوتی واسه فکر کردن به ما‌ میدن".
📌 صفحه 97 نوشته بود؛
"وارن بنیس بزرگ‌ترین مدیران شرکت‌های مشهور رو مورد مطالعه قرار داد. این آدما میگفتن که هیچ برنامه‌ای واسه مدیر شدن و علاقه‌ای واسه اثبات خودشون نداشتن. فقط اون چیزی که عاشقش بودن رو با شور و شوق انجام میدادن و این کار منجر به موفقیت اونها شد".
📌 و در نهایت؛ صفحه 111 نوشته بود؛
"وقتی که بالاخره عمر به سر می‌رسه و تو بستر مرگ هستیم، یکی از بهترین چیزهایی که میشه گفت اینه که؛ واقعاً خودم رو کشف کردم...
+ناخواسته غم وجودم رو گرفت.
❤️‍🔥 نظرتون چیه دوستان!🌱👇🏻

جاري تحميل الاقتراحات...