دیکتاتور حانیه
دیکتاتور حانیه

@hanieh35

8 تغريدة 9 قراءة Jun 30, 2023
یکی از رازهای موفقیت زوجهایی که رابطه قشنگ و طولانی مدت دارن اینه که به اصطلاح بلدن دعوا کنن. یعنی وقتی اختلافی بینشون پیش میاد میدونن چطوری مطرحش کنن که در عین حالی که به شخصیت طرفشون توهین نمیکنن، نظر و احساس خودشون رو بگن و از پشت اختلاف،نتیجه‌ای که به دست میاد رضایت طرفینه.
حالا اولین قدم برای رسیدن به اونجا چیه؟ اینه که شما در درجه اول خودت رو gaslight نکنی. برای اکثر ما، مخصوصا اگه طرفمون رو خیلی دوست داشته باشیم و خودمون هم ادمهای مضطربی باشیم، اختلاف نظر به شدت استرس آوره و ما بهش به چشم چیزی نگاه میکنیم که باید در اسرع وقت حل بشه تا برگردیم به
حالت نرمال. مثلا پارتنر شما کاری میکنه که ناراحتتون میکنه، ممکنه کارش حتی یک عمل نیست و یک رفتار دنباله داره و شما قبلا درباره‌ش باهاش حرف زدین. حالا شما نمیخواین نق نق کنین، غر بزنین، اون موجود گیردهنده و ازار دهنده باشین و دوباره موضوع رو پیش بکشین، از طرفی هم فکر اینکه دعواتون
بشه و از این ادمی که این همه دوسش دارین دور بشین مثل خنجر توی قلبتونه. پس چی کار میکنین؟ احساس ناراحتی و درماندگیتون رو تا جایی که میشه میپوشونین و چون در وافع هنوز خودتون میدونین که این حس درونتون هست، شروع میکنین به gaslight کردن خودتون که: «من نباید راجع به یه همچین چیز کوچکی
ناراحت بشم»، یا «من مشکل دارم و دارم بزرگش میکنم باید رو خودم بیشتر کار کنم».
چیزی که باید یادتون باشه که هر چی این الگو ادامه پیدا کنه، چون در واقعیت اینکه شما ناراحت هستین فرقی ایجاد نمیکنه، باعث میشه رفته رفته عشق بینتون کمرنگ بشه و جاش رو به بیزاری بده.
راه حل چیه؟ به جاش از
اختلاف نظر نترسین و اگه از چیزی ناراحتین با جملاتی که با «من» شروع میشن و حس خودتون رو نسبت به رفتار یا کار پارتنرتون توصیف میکنن، بهش بگین که از شرایط ناراضی هستین. این جملات باعث میشه که طرفتون هم حس نکنه دارین متهمش میکنین و حالت تدافعی نمیگیره. اگر نتیجه بحث به اونجا رسید که
پارتنرتون گفت به کار یا رفتارش ادامه میده، شما سه راه دارین: انتظارتون رو تغییر بدین، به اینکه ناراحت و ناامیدتون کنه عادت کنین یا اینکه انرژی تون رو ازش بگیرین. و ممکنه که نتیجه بحث هم این باشه که پارتنرتون بخواد که رفتارش رو تغییر بده که حالت ایده‌آله.
مهمترین چیز اینه که
اختلافات بین شما با gaslight کردن خودتون از بین نمیره و ممکنه فروکش کنه اما با شدت بیشتری برمیگرده.
از صحبتهای ایشون
instagram.com

جاري تحميل الاقتراحات...