BahramGour بهرام گور
BahramGour بهرام گور

@bahramgour

18 تغريدة 5 قراءة May 26, 2023
سالهاست دور از خانه‌ام زندگی میکنم، در این مدت مادرم را از دست دادم، دیروز خاله‌ای که بزرگم کرده را هم ازدست دادم بدون اینکه فرصت دیدارش را داشته باشم🏴، اینها ١٨ درس بسیار تلخی هستند که من در سالهای دور از خانه آموختم
اگر چیزی یاد گرفتی #ریتوییت کن
١- اکثر دوستان شما، دوستان واقعی شما نیستند 😰 اونها در کنار شما هستند برای اینکه بهشون خوش میگذره، دوستان واقعی آنهایی هستند که در روزهایی که هیچ چیزی ندارید کنار شما باقی می‌مانند ... خیلی تلخ ولی واقعی 😢
٢- شما اعضای خانواده و آنهایی که دوستشان دارید را تنها چند بار دیگر میتوانید ببینید، این جمله من را معمولا وقتی خیلی دیر شده معنی اش رو متوجه خواهید شد 😰
٣- اکثر اونهایی که فکر میکنید براشون مهمید، شما رو به هیچ جاشون حساب نمی‌کنند🙈 هر چه زودتر متوجه سندروم کانون توجه بودن Spotlight, Effect شوید سریعتر خلاص میشید
۴- به احتمال زیاد هیچکس شما رو یادش نخواهد آمد و هیچ چیزی از خودتون به یادگار نخواهید گذاشت. در یکصد سال آینده همه ما فراموش شدگانیم
۵- زود حاضر‌بودن (خواه سر کلاس،کار، قرار) هزینه بسیار کم ولی بازدهی بسیار زیادی در زندگی آینده شما خواهد داشت
۶- اگر میخواهید فردی را بشناسید با دقت در رفتار او با پیشخدمتان و زیردستان به احتمال زیاد به شخصیت واقعی او پی خواهید برد
٧- اکثر افرادی که شما با تحسین و احتمالا حسرت به آنها نگاه میکنید تنها افرادی خیلی عادی هستند مثل ما، موفقیت بیش از هر چیزی ترکیب تلاش مستمر و قرار گرفتن بر سر زمان مناسب و مکان مناسب است. نه هیچ چیز خارق‌العاده دیگری
٨- اکثر ما در طول زندگی متوجه میشیم که به دوستان کمتر و شرکای باذکاوت بیشتری نیاز داریم. افرادی که سوالات جدید در ذهنتون ایجاد کنند و شما را مجبور کنند تا خودتون رو به سطحی بالاتر ارتقا بدهید
٩- اگر در زندگی به شرایط خیلی خوبی برخوردید که با خودتون گفتید «این برای اینکه واقعی باشه زیادی خوب بنظر میرسه» احتمالا درست حدس زدید....مثال؟ « وعده‌های بازاریابان هرمی» «وعده‌های بی‌سر و ته در مورد
رمزارزها» وووو
١٠- اگر یک نسخه سحرآمیز در تمام این سالهای خانه به دوشی و زندگی در این کشور و آن کشور یاد گرفته باشم آن «مهربانی» است. درِ قلبت رو باز نگه دار مهم نیست چند بار شکسته باشند 😢
١١- بخدا همیشه «شکست» به پیروزیهای بعدی و تعالی منجر نمیشه، گاهی شکست شما رو به اعماق تاریکی و زجر پرت می‌کنه، رشد و تعالی از پایان دادن روزهای تاریک در ذهنتون آغاز میشه💪
١٢- دنیا پر از کتابه، و عمر ما کوتاه ولی تو رو خدا تو سر بقیه نزنید که چند تا کتاب می‌خونید 🥴 بهتره یک کتاب بخونید و واقعا یاد بگیرید تا خروارها کتاب و همه بی‌تاثیر
١٣- لازم نیست در مورد هر چیزی در این کُره خاکی نظر داشته باشید و نظر بدید، ما معمولا سطح دانایی‌مون رو زیادی دست بالا میگیریم 🥴
١۴- من بعنوان فردی که همیشه فرهنگی بغیر از فرهنگ خودم کار کردم یاد گرفتم همیشه باید بیشتر از محلی‌ها کار کنم تا بتونم فاصله خودم رو با اونها پر کنم. از کار کردن بیشتر از بقیه نترسید
١۵- اگر سوال نکنید هیچکس نه کمکتون می‌کنه و نه بهتون یاد میده، از سوال کردن و خواستن نترسید
١۶- ساده ترین کاری که میشه برای موفقیت انجام داد، زود از خواب بیدار شدن است، روزی ٣ ساعت ٣۶۵ روز سال و ٢٠ سال رو حساب کنید ببینید چقدر بیشتر از بقیه زمان خواهید داشت
١٧- دنیا هرگز عادلانه نبوده و از اون انتظار عدالت هم نداشته باشید، به کودکان لیبی و سوریه فکر کنید که بی‌عدالتی جهان چه بر سر اونها آورده، در دنیا اونهایی که بهترین استفاده رو از موقعیت‌هاشون میکنند برنده نهایی هستند، حواستون به موقعیت ها باشه
١٨-من می‌تونستم امروز در سوگ خاله ام و دوری از وطن و خانواده‌ام خودم رو غرق غم کنم و در اعماق تاریکی فرو برم ولی ترجیح دادم برای خودم و شما بنویسم که چطور دنیا منو به اینجا رسونده
من بهرام گور هستم تکرار میکنم نه روانشناس و نه ادعای موفقیت و فروش آن را دارم تنها تجربیات خودم را با شما تقسیم میکنم که «شاید» به کارشما هم بیاد. به یاد خاله‌ام که شاد زیست و اطرافیانش را شاد کرد و شاد از این جهان رفت....🏴

جاري تحميل الاقتراحات...