خانوم هیمو
خانوم هیمو

@Himo_1363

9 تغريدة 7 قراءة Aug 05, 2023
پنجره ملی خدمات دولت هوشمند با نام اختصاری سامانه دولت من نام سایت جدیدی ست که دولت به منظور ارائه خدمات هوشمند ملی اخیرا راه اندازی کرده،این سامانه که درحال حاضر نسخه آزمایشی آن معرفی شده، برای ارائه خدماتی در حوزه مسکن ،آموزش ,سلامت ، اقتصادی و.. توسط دولت راه اندازی شده است⬇️
فرض کنید گاو صندوقی دارید که می دانید امنیت لازم را ندارد و می تواند مورد سرقت قرار بگیرد آیا باز هم همه ی دارایی تان را در این گاو صندوق قرار می دهید؟؟
وضعیت سامانه هوشمند دولت من به همین صورت است! درعصر فعلی که اطلاعات باارزش ترین عنصر حکمرانی در نظر گرفته میشود قرار است⬇️
اطلاعات مربوط به هویت،سلامت، دارایی و جزئیات زندگی میلیون ها ایرانی به صورت یکپارچه در این سامانه جمع آوری و مدیریت شود،بر فرض اگر سلامت و مسئولیت پذیری همه ی مسئولین ذیربط این موضوع تایید شود آیا قرار دادن اطلاعات میلیون ها ایرانی بر بستر فضای سایبری که حتی شبکه ملی اطلاعات⬇️
پر از ابهام هست کار عاقلانه ای است؟؟ و در آینده به گفته ی خودشان پس از این تجمیع داده ها بر بستر بلاکچینی قرار بگیرد که فناوری های آن تماما وارداتی ست و با وجود روشهای بسیار و نفوذ در فضای سایبر از لحاظ فنی وامنیت پایین آن چه لزومی برای به حراج گذاشتن اطلاعات یک ملت بر بستر⬇️
یک سامانه ی یکپارچه است؟آیا این همسویی با اهداف #سند_۲۰۳۰ اتفاقی و عاقلانه است؟؟
در وصف سامانه هوشمند دولت من همین بس که این سامانه جایزه ی جهانی اجلاس WSIS را دریافت کرده اجلاسی که از بازوان اصلی پیشران سند استعماری ۲۰۳۰ است
قبلا در این باره در توییتی نوشته ام که در اینجا میگذارم⬇️
امام خمینی :وقتی دشمن از شما تعریف می کند ببینید چه اشتباهی کرده اید...
رهبر انقلاب:ما درشناخت حرکت دشمن و تاکتیک دشمن و روش دشمن در دشمنی باید به روز باشیم.
اعزه مسئله هوشمندسازی شهرها،هوشمند سازی سامانه های الکترونیکی وخدمات دولتی، هوشمندسازی یارانه ها،اینترنت نوین5G،مقابله ⬇️
با پاندمیها،رمرز ارز وپول الکترونیکی ،مقابله با بیماریهای ژنتیکی خدمات وهوشمندسازی قوه قضاییه ،کنترل وپیشگیری جرائم،نظارت بر تامین زنجیره مواد غذایی،ارائه خدمات دولتی،سامانه ایران من،سند۲۰۳۰سازمان ملل،کووید ۱۹و واکسنا،نظم نوین جهانی وغیره همه وهمه باهدف فراهم سازی بسترهای لازم ⬇️
وهمچنین بانیاز به اجرای اینترنت اشیاء ومانیتورینگ کردن فعالیت های پنهان و آشکار مردم انجام شده و خواهد شد
توییتی هم قبلا نوشته ام در مورد هوشمند سازی شهرها که در اینجا برای مطالعه میگذارم

جاري تحميل الاقتراحات...