hesaba $100 atıp işlemlere başlayarak ekran sürenizi ve tecrübenizi arttırın. Aldığınız hiçbir mentorluk, paid grup vs. size bu düzeyde bir tecrübe katmaz.
Bir süre sonra karlı olursanız daha da ileri gitmek için eğitim vs. alabilirsiniz. Yani önce temel sonra detay. Başlayalım;
Bir süre sonra karlı olursanız daha da ileri gitmek için eğitim vs. alabilirsiniz. Yani önce temel sonra detay. Başlayalım;
3 farklı market yapısı var
Bullish (Yükselen trend)
Bearish (Düşen trend)
Crab market (Yatay/range)
Fiyatı top ⚽️ gibi düşünerek fiyat hareketi (price action) üzerinden işlem alacağız:
Bullish (Yükselen trend)
Bearish (Düşen trend)
Crab market (Yatay/range)
Fiyatı top ⚽️ gibi düşünerek fiyat hareketi (price action) üzerinden işlem alacağız:
Kaldıraç:
$1000 paran varsa max. $2000 kontrat aç, kaldıracın bir önemi yok.
Yani $1000 kasanla 100x kaldıraçla $20 marj ayırıp max. $2000lik işlem aç. Bakiye büyüdükçe bu oranı azalt. Riski arttırmak istiyorsan daha sıkı stop/to kullan.
$1000 paran varsa max. $2000 kontrat aç, kaldıracın bir önemi yok.
Yani $1000 kasanla 100x kaldıraçla $20 marj ayırıp max. $2000lik işlem aç. Bakiye büyüdükçe bu oranı azalt. Riski arttırmak istiyorsan daha sıkı stop/to kullan.
Daha fazla eğitim vs izleyerek başarını erteleme, şu an bu floodu bitirdikten sonra cüzdana seni üzmeyecek bir miktarı atıp işlem almaya başla.
Yol boyunca öğrendiklerin ve tecrübelerin senin için alacağın tüm eğitim ve mentorlüklerden değerli olacak. Başarılar.
Yol boyunca öğrendiklerin ve tecrübelerin senin için alacağın tüm eğitim ve mentorlüklerden değerli olacak. Başarılar.
جاري تحميل الاقتراحات...