Bux Butler
Bux Butler

@Bux_Butler

8 تغريدة Apr 25, 2023
Hey @FXMAGpl mam małą prośbę (a w zasadzie kilka). Czy zanim zaczniecie coś promować możecie zrobić chociaż minimalny research? To, że po reakcji społeczności ukryjecie/usuniecie po cichu jakiś artykuł to nie znaczy, że już jest spoko.
1/
Tak było z tokenem $IMPT. Po sporej krytyce względem tego projektu w polskiej społeczności, po prostu usunęliście swoje sponsorowane artykuły. Jesteście portalem informacyjnym czy słupem ogłoszeniowym gdzie każdy może sobie przyjść i coś nakleić?
2/
Po drugie - jakość treści. Ja rozumiem SEO i w ogóle, ale jak można tworzyć masowo wpisy z jednego szablonu? Dodatkowo z błędami i sformułowaniami, które wprowadzają ludzi w błąd. Nie, Veritasuem (dzisiejszy wolumen 700$) nie jest jedną z najważniejszych kryptowalut.
3/
Możecie powiedzieć skąd dokładnie wyciągacie te kryptowaluty, o których mało kto słyszał? Ogólnie zauważyłem, że oznaczacie artykuły sponsorowane, ale te akurat oznaczone nie są, więc bardzo mnie ciekawi skąd pomysł na coś takiego jak np. Veritaseum czy Kirobo.
4/
Kolejna kwestia. Ja nie neguję tego, że portal musi zarabiać. Fajnie, że oznaczacie współprace, ale...
Jak w artykule można pisać takie rzeczy? I to Wy - ludzie, którzy na pewno wiedzą, że takie wpisy to zwykłe naganianie. Robicie konsultacje u @CryptoTubylec?
5/
Zrobiliście mnóstwo artykułów o MCADE, porównując go nawet do innych krypto, np. $AVAX 😅 (SEO wchodzi na grubo). Ja nie wiem czy te MCADE to scam czy nie, ale jak patrzę na ich statystyki obserwujących na TT to zapala mi się duża czerwona lampka. 5k followersów w 1 dzień? 👍
6/
Dla porównania statystki oficjalnego profilu Avalanche. Widzicie jakieś różnice?
7/
Jeżeli czytasz o jakimś projekcie i masz tam mnóstwo kontentu, który dotyczy nie samego projektu, tylko ceny tokenu i ile to będzie można na nim zarobić - to jest to dla mnie wystarczający powód, żeby zakończyć research. Ja piszę jak ja robię, ale może FXmag widzi to inaczej.
8/

جاري تحميل الاقتراحات...