@johnsmithofiran @__Cassidy____ @ashkaanazadi موضوع این نیست که رییسجمهور خوب و لایقی بود یا نبود، موضوع مورد اتهامیه که براش کشیدنش به دادگاه. ترامپ کلی اتهام دیگه داره مثل قضیه حمله به کنگره یا انتخابات جرجیا یا حتی قضیه مالیاتیش، اگه به خاطر یکی از اونها میکشوندنش دادگاه اونوقت منم با تو هم نظر بودم، ولی این موضوع به
@johnsmithofiran @__Cassidy____ @ashkaanazadi شدت مسخرهست و در واقع پاس گل به ترامپه.
۱۰ سال پیش با یک بابایی سکس کرده ( با رضایت کامل) یارو هم بعد از اینکه ترامپ کاندید شده گفته من میخوام تعریف کنم که فلانی با من سکس کرده، حالا اخلاقیش رو هم بگی بالاخره هرکس حقش اینه که از طرفش بخواد روابط تو رختخوابشونو جار نزنه
۱۰ سال پیش با یک بابایی سکس کرده ( با رضایت کامل) یارو هم بعد از اینکه ترامپ کاندید شده گفته من میخوام تعریف کنم که فلانی با من سکس کرده، حالا اخلاقیش رو هم بگی بالاخره هرکس حقش اینه که از طرفش بخواد روابط تو رختخوابشونو جار نزنه
@johnsmithofiran @__Cassidy____ @ashkaanazadi حالا اینم هیچچی، وکیلشو فرستاده گفته حاج خانوم تو میخوای از مدیا پول بگیری که داستان سکسمونو تعریف کنی، من همون پولو میدم، داستانو تعریف نکن، طرفم راضی شده، پولو گرفته ولی دبه کرده. شما خودت این داستانو بخون، به عنوان یک جمهوریخواه، این اتهامیه که تو به خاطرش به ترامپ رای ندی؟
@johnsmithofiran @__Cassidy____ @ashkaanazadi از این نظر میگم خیلی احمقانهست چون قشنگ پاس گل به ترامپه و فردا از همین کلی استفاده میکنه. اتهامی که بهش زده شده هم به نظرم خیلی زپرتیه!
جاري تحميل الاقتراحات...