دستم به نوشتن نمیره از نوروز. داشتم به ساعت تحویل سال فکر میکردم که ۱۲ و ۵۴ دقیقه و ۲۸ ثانیه است و برای ۵۴ دقیقه و ۲۸ ثانیه انگار نه اسفنده نه فروردین. نه بهاره، نه زمستون. نه ۱۴۰۱ تموم شده و نه ۱۴۰۲ شروع.
بیاین این ۵۴ دقیقه و ۲۸ ثانیه به دختری فکر کنیم که تابستون اومد تهرون رو
بیاین این ۵۴ دقیقه و ۲۸ ثانیه به دختری فکر کنیم که تابستون اومد تهرون رو
بگرده و الان سر هفت سین نیست. به اینکه نیکا و سارینا و حدیث نیستن که با سفره هفت سین سلفی بندازن. به اینکه این قرار بود این عید اول حنانه باشه به عنوان عروس. به اینکه کیان نیست که از باباش عیدی بگیره. به اینکه اگر خدانور بود برای نوروز هم میرقصید؟به سیاوش ایران پسر لیلا فکر کنیم
بیاین برای ۵۴ دقیقه و ۲۸ ثانیه یاد همه جانهای شیرینی که رفتن، مادرانی که بی پسر و دختر شدن، پدرانی که کمرشون خم شد یا چشمهای سید محمد حسینی کنیم. به اونکه حتی مادر نداشت براش گریه کنه.
بیاین متروپل یادمون نره، شجاعت سپیده رشنو، دلاوریهای توماج و جوونهای ناشناس تو
بیاین متروپل یادمون نره، شجاعت سپیده رشنو، دلاوریهای توماج و جوونهای ناشناس تو
خیابون که جلوی گلوله سینه سپر میکردن رو به یاد بیاریم. بیاین برای هستی نارویی بغض کنیم، دخترک خیلی کوچولو بود…
بیاین یادمون بمونه پارسال این موقع فکرش رو نمیکردیم که بنیان ظلم رو در ایران،امسال زنها به لرزه در میارن. بیاین به قلبهای شجاعی که هنوز توی زندانن فکر کنیم. و بیاین
بیاین یادمون بمونه پارسال این موقع فکرش رو نمیکردیم که بنیان ظلم رو در ایران،امسال زنها به لرزه در میارن. بیاین به قلبهای شجاعی که هنوز توی زندانن فکر کنیم. و بیاین
امیدوار باشیم. عزیزی دانا وقتی بیتابیهای من رو برای ایران دید گفت: ایران حالش خوب میشه، خیلی بهتر میشه ولی برای بهتر شدن اول باید بدتر بشه… شاید الان اونجاییم. شاید حالا که این همه بدتر شده ۱۴۰۲ بشه سال ازادی…
برای همه شما که این رو میخونین آرزوی سالی دارم پر از عشق و شادی و
برای همه شما که این رو میخونین آرزوی سالی دارم پر از عشق و شادی و
سلامتی و ازادی، و برای امسال و تا همیشه:
#زن_زندگی_آزادی
#زن_زندگی_آزادی
جاري تحميل الاقتراحات...