Władze PRLu szykanowały, więziły i rozstrzeliwały tych, którzy walczyli i domagali się prawdy - dziś obecna "władza" ponownie nakazuje nam milczenie... przyjaciele stali się wrogami, wrogowie - przyjaciółmi -od braterstwa do nienawiści i odwrotnie - 2/5
tak jak wiatr zawieje. Jestem patriotą – a patriotyzm jest obecnie w perfidny sposób atakowany ,nie zgadzam się na czynienie Polaków obywatelami drugiej, a nawet trzeciej kategorii. Polak ma być gospodarzem we własnym kraju.❗️❗️❗️
Banderowcy ze szczególnym okrucieństwem 3/5
Banderowcy ze szczególnym okrucieństwem 3/5
mordowali Polaków przywłaszczając sobie ich majątek - dziś wmawia się nam, że to nieprawda, gloryfikując ludobójców. W porozumieniu z sovietami wygnali nas ze Lwowa (kresy wschodnie) - służyli im, pracowali dla nich i z nimi - do dziś 50% populacji nadal porozumiewa 4/5
się po rosyjsku.
Za przyzwoleniem ,,rządzących" panoszą się w Polsce jak u siebie - w wielu miastach, co trzeci mieszkaniec to ukrainiec.
Te wrzech eksponowane barwy i otaczający mnie język brzmi jak drut kolczasty, jak płacz nabijanych na widły kobiet i dzieci. 5/5
Za przyzwoleniem ,,rządzących" panoszą się w Polsce jak u siebie - w wielu miastach, co trzeci mieszkaniec to ukrainiec.
Te wrzech eksponowane barwy i otaczający mnie język brzmi jak drut kolczasty, jak płacz nabijanych na widły kobiet i dzieci. 5/5
جاري تحميل الاقتراحات...