11 تغريدة 79 قراءة Mar 15, 2023
Kriptoda sizi tüm bireysel yatırımcıların önüne geçirecek ve bunu sizin için bir mesleğe cevirebilecek terminaller var ama maalesef ücretleri $2000 lere kadar çıkabiliyor.
Bu floodda size ücretsiz toollarla $0 (sıfır dolar) harcayarak kendi terminalizi oluşturmayı göstereceğim:
Başlamadan önce: Tüm araçların ismini, adresini ve genel kullanım amacını yazacağım sadece. Şimdilik tarayıcıda favorilere ekleyin ve hesap oluşturun, daha sonra hepsi için tek tek nasıl kullanılır, nelere bakmak lazım, trickler nelerdir vs. anlatacağım.
Token terminal (tokenterminal .com)
Protokollere şirket mantığıyla bakıp revenue, karlılık, fee ler ve benzer birçok detaya bakabileceğiniz bir dashboard
Defillama (defillama .com)
Ethereum, BSC, Arbitrum vb chainler ve içindeki projelerin TVL, stabil miktarları aylık haftalık değişimler vb metriklere bakabileceğiniz detaylı bir defi/chain tracker
Arkham Intelligence
Kullanıcı adı yada cüzdan numarasıyla hareketleri takip edebileceğiniz bir istihbarat toolu. Şuan beta aşamasında ve büyük ihtimalle ücretli olacak. Ben beta kullanıcısıyım, öncelikli erişim için isteyene davet linki gonderebilirim
Coingecko (coingecko .com)
Cryptonun anasayfası. Rakibi olan coinmarketcap ten her alanda üstün bence. Tarayıcıda favorilere ekleyip telefona uygulamasını indirin
Etherscan ve Arbiscan
Ağ üstündeki hareketleri takip edebileceğiniz iki tool. Bunlarda özellikle wallet watching olayını ayrıca detaylı olarak anlatacağım çünkü kendim bu şekilde çok kolay paralar kazandım
Dex screener (dexscreener .com)
Dexlerdeki hareketliliği ve işlemleri takip edebilceğiniz free bir tool
Cryptowatch (Cryptowat. ch)
Farklı watchlistler, sosyal sentiment ölçme, portföy takibi vb farklı özellikleri olan bir dashboard
Marketcap of (marketcapof .com)
Alıntılı tweette anlattığım marketcap olayını canlı deneyerek kıyas yapabileceğiniz bir tool
Benim al sat yaparken kullandığım araçlar bu şekilde. Hepsi ücretsiz ve doğru kullanmayı bilirseniz ücretli terminallerden daha iyi sonuç alabileceğiniz toollar.
Etherscan ve wallet watching konusundan başlayarak hepsini detaylı anlatacağım ilerleyen günlerde fırsat buldukça

جاري تحميل الاقتراحات...