برای زهره و میلاد❤️🖤
وقتی میگیم یکی منو استاک میکنه ینی چی؟
لغت stalk به معنای پیگیری وسواسگونهی یه آدمه. استاکر شما معمولا کسیه که شما میشناسیدش، و دست از سر شما برنمیداره. تمام اکانتهای آنلاینتون رو دنبال میکنه، بهتون زنگ میزنه و مسیج میده حتی اگه بلاکش/۱
#جنایی_واقعی
وقتی میگیم یکی منو استاک میکنه ینی چی؟
لغت stalk به معنای پیگیری وسواسگونهی یه آدمه. استاکر شما معمولا کسیه که شما میشناسیدش، و دست از سر شما برنمیداره. تمام اکانتهای آنلاینتون رو دنبال میکنه، بهتون زنگ میزنه و مسیج میده حتی اگه بلاکش/۱
#جنایی_واقعی
کرده باشین. توی موارد شدیدتر دنبالتون راه میفته، بیخبر میاد دم خونتون و اگه دستش به شما نرسه با دوستان یا خانوادتون تماس میگیره. واستون هدیه میفرسته و وقتی محلش نمیذارین حس میکنه بهش ظلم شده (چند نفرتون یاد اکساتون افتادین؟✋🏻). بر اساس آمار از هر ۶ زن یه زن و از ۱۷ مرد یه مرد/۲
تجربهی استاک شدن رو دارن. متاسفانه آماری برای جنسیتهای دیگه پیدا نکردم.
بعضی وقتا آدم نمیدونه استاکر داره و فقط نصف استاکرا هم تهدید به خشونت دارن. اغلب توی زندگیشون تجربهی ایجاد مزاحمت واسه یکی دیگه رو هم دارن. و نوع کلی استاکر داریم، یه عده اونایین که قبلا باهاتون یه نوعی/۳
بعضی وقتا آدم نمیدونه استاکر داره و فقط نصف استاکرا هم تهدید به خشونت دارن. اغلب توی زندگیشون تجربهی ایجاد مزاحمت واسه یکی دیگه رو هم دارن. و نوع کلی استاکر داریم، یه عده اونایین که قبلا باهاتون یه نوعی/۳
از رابطه رو داشتن، و یه عده هم غریبه یا در حد آشنایی دورادورن. مرکز جلوگیری از خشونت علیه زنان دانشگاه میسوزی گزارش داده که اغلب استاکرا بیمار سایکوتیک نیستن، به این معنی که بیماری نقش مستقیمی توی رفتارشون نداره و درکشون از اطرافشون نزدیک به واقعیته. مثلا توهم ندارن و صدایی/۴
توی مغزشون بهشون نگفته فلانی رو تعقیب کن. ولی اغلب مشکلات عموم سلامت روان مثل افسردگی و اختلالات شخصیتی رو دارن. اگه سایکوتیک باشن برای رفتارشون مسئول نیستن و این خیلی چیز مهمیه. ینی «هر کسی» جای اونا بود همون کارارو میکرد، که اغلب اینجوری نیست. در بیشتر موارد ریشهی رفتارشون/۵
پسزده شدن از طرف قربانیه. این در حالیه که خیلی از زنها مدتها صبر میکنن و موضوع رو به کسی نمیگن چون جامعه/اطرافیانشون ممکنه فکر کنن کرم از درخت بوده! درصد کمی به پلیس اطلاع میدن و این گزارش شده ها هم همه نمیفتن زندان. اگه قربانی مرد و مزاحم زن باشه، گاهی پلیس زیاد جدی نمیگیره/۶
که خب خاک بر سرشون.
استاکر شما چه توی دلش چه وقتی باهاش بحث میکنید، بین محبت و خشم و دشمنی فراوون هی سرد و گرم میشه. اینا چندتا از نشونههای رفتارهای استاکراست:
۱- تلفنهای مکرر. میخواستم فقط صداتو بشنوم.
۲- هی دور وبر شما پیداشون میشه. اطراف محل کار یا خونه مدام میبینیدشون./۷
استاکر شما چه توی دلش چه وقتی باهاش بحث میکنید، بین محبت و خشم و دشمنی فراوون هی سرد و گرم میشه. اینا چندتا از نشونههای رفتارهای استاکراست:
۱- تلفنهای مکرر. میخواستم فقط صداتو بشنوم.
۲- هی دور وبر شما پیداشون میشه. اطراف محل کار یا خونه مدام میبینیدشون./۷
میخواستم بهت سر بزنم، یه نگاه ببینمت، یا حتی فقط داشتم از اینجا رد میشدم.
۳- واستون هدیههای ناخواسته میفرستن. اگه باز نکرده پس بفرستید هم بهشون برمیخوره.
۴- نجاتتون میدن! کارت گیر افتاده میبینی همون آدم یهو به دادت میرسه. حتی ممکنه خودشون واست دردسر درست کنن که بعد کمکت کنن/۸
۳- واستون هدیههای ناخواسته میفرستن. اگه باز نکرده پس بفرستید هم بهشون برمیخوره.
۴- نجاتتون میدن! کارت گیر افتاده میبینی همون آدم یهو به دادت میرسه. حتی ممکنه خودشون واست دردسر درست کنن که بعد کمکت کنن/۸
۵-به عکسالعمل نشون دادن مجبورتون میکنن. با اینکه از رفتارتون مشخصه علاقهای ندارین و فقط میخواین مودب باشین هی توی هر جمعی میان سراغتون. من همیشه گفتم، گور بابای ادب.
۶- با اکانت ناشناس خالی دنبالتون میکنن. وقتی بلاک میکنین یکی دیگه میسازن.
۷- تماس فیزیکی کوچیک ولی ناخواسته/۹
۶- با اکانت ناشناس خالی دنبالتون میکنن. وقتی بلاک میکنین یکی دیگه میسازن.
۷- تماس فیزیکی کوچیک ولی ناخواسته/۹
باهاتون دارن. الکی مثلا تصادفا دستشون میخوره به دستت یا راحت میشینن پیشتون با اینکه شما به وضوح معذبید.
۸- دوس دارن سر از برنامههاتون دربیارن. هی ازت میپرسن برنامت واسه عید چیه؟آخر هفته کیو میبینی؟
۹- از نزدیکان شما خوششون نمیاد و دوس دارن رابطه شمارو قطع کنن.
۱۰- بیخبر میان/۱۰
۸- دوس دارن سر از برنامههاتون دربیارن. هی ازت میپرسن برنامت واسه عید چیه؟آخر هفته کیو میبینی؟
۹- از نزدیکان شما خوششون نمیاد و دوس دارن رابطه شمارو قطع کنن.
۱۰- بیخبر میان/۱۰
دم خونه یا محل کارتون. اغلب به این منظور که چکتون کنن.
۱۱- میرسید خونه میبینید دم در منتظرن. یا بعد از کلاس، یا هر جایی که مرتب میرید، قبل از شما هستن.
۱۲-تهدیدتون میکنن. نذار آبروتو جلوی شوهرت ببرم. ببین با من در نیوفت.
۱۳- تهدید به خودکشی میکنن.
۱۴- راجع بهتون به بقیه دروغ/۱۱
۱۱- میرسید خونه میبینید دم در منتظرن. یا بعد از کلاس، یا هر جایی که مرتب میرید، قبل از شما هستن.
۱۲-تهدیدتون میکنن. نذار آبروتو جلوی شوهرت ببرم. ببین با من در نیوفت.
۱۳- تهدید به خودکشی میکنن.
۱۴- راجع بهتون به بقیه دروغ/۱۱
میگن. من و این یه مدت با هم بودیم. این به من خیانت کرده. شنیدی ریاضی دو رو چه جوری پاس کرده؟
۱۵- شمارو انسان نمیبینن. احساسات و اختیار شما اهمیتی نداره. دعوا سر کنترله.
۱۶- همیشه یه جوریه انگار کار واجب دارن. وای چرا جواب نمیدی مردم من. چی شده؟ هیچی خواستم حالتو بپرسم. /۱۲
۱۵- شمارو انسان نمیبینن. احساسات و اختیار شما اهمیتی نداره. دعوا سر کنترله.
۱۶- همیشه یه جوریه انگار کار واجب دارن. وای چرا جواب نمیدی مردم من. چی شده؟ هیچی خواستم حالتو بپرسم. /۱۲
۱۷- یه چیزی میدونن که شما نگفتید بهشون. این سری رفتی کوه منم میام. شما شریفیا همتون همینین.
۱۸- معمولا رفتار اجتماعی نرمال ندارن ولی به این معنی نیس که اجتماعی نیستن.
۱۹- به مرزبندیهای شما حتی اون اوایل هم احترام نمیذارن. میدونم گفتی ده شب خوابی ولی خواستم زنگ بزنم حالتو/۱۳
۱۸- معمولا رفتار اجتماعی نرمال ندارن ولی به این معنی نیس که اجتماعی نیستن.
۱۹- به مرزبندیهای شما حتی اون اوایل هم احترام نمیذارن. میدونم گفتی ده شب خوابی ولی خواستم زنگ بزنم حالتو/۱۳
بپرسم.
۲۰- اطرافشون احساس امنیت نمیکنین. به غریزهتون اعتماد کنین.
۲۱- با اینکه بیماری توهم ندارن، یه چیزایی میگن که در نظر شما متوهم میان. من و تو نیمهی گمشدهی همیم. فقط زنته که مانع رسیدن ما به همه.
۲۲- سعی میکنن به اکانتای آنلاینتون دسترسی پیدا کنن.
۲۳- بسیار رومانتیکن و/۱۴
۲۰- اطرافشون احساس امنیت نمیکنین. به غریزهتون اعتماد کنین.
۲۱- با اینکه بیماری توهم ندارن، یه چیزایی میگن که در نظر شما متوهم میان. من و تو نیمهی گمشدهی همیم. فقط زنته که مانع رسیدن ما به همه.
۲۲- سعی میکنن به اکانتای آنلاینتون دسترسی پیدا کنن.
۲۳- بسیار رومانتیکن و/۱۴
ژست رمانتیک بزرگ هم میگیرن. مث هدیههای خفن، سوپرایز فوقالعاده، از اونور کشور پاشن بیان دیدنت بدون ابنکه بدونی یا بخوای.
۲۴- به شدت دلشون واسه خودشون میسوزه!
۲۵- این رفتارارو بصورت تکرار شونده دارن.
همهی اینارو البته لازم نیس داشته باشن./۱۵
۲۴- به شدت دلشون واسه خودشون میسوزه!
۲۵- این رفتارارو بصورت تکرار شونده دارن.
همهی اینارو البته لازم نیس داشته باشن./۱۵
یادتون باشه که استاکر داشتن شرم نداره. تقصر شما نیست و حتما توی نزدیکانتون یکی دیگه هست که همچین تجربهای داشته. بعدا واستون جنبههای قانونیشو هم مینویسم. الان فعلا خوابم میاد. بای
جاري تحميل الاقتراحات...