T🌙bylec { ττ }🦖
T🌙bylec { ττ }🦖

@CryptoTubylec

13 تغريدة 2 قراءة Apr 11, 2023
1)
Przygotuj się na najbliższe 3 lata.!
To może być Twoja ostatnia szansa na wzbogacenie się w taki sposób.
Czekają nas niewątpliwie regulacje. W przyszłości nie będzie już tak łatwo zarabiać jak teraz. Rynek będzie uregulowany.
2)
Teraz ktoś dodaje płynność do UNISWAPA i możemy handlować, robić kosmiczne wzrosty.
Ale sielanka się skończy. Dlatego wykorzystaj tę hossę jak najlepiej.
Pamiętaj ! ⭐️
Kto nie ryzykuje, szampana nie pije!
Ja osobiście nie mam nic z top100, no może symbolicznie BTC :)
3)
Niestety lub stety ale największe zarobki będą poniżej 50mln marketcap a najlepiej jeszcze niżej.
Wiec odrób lekcje poczytaj trochę o tym jak pisałem gdzie szukać okazji.
4)
Ja już gdzieś wspomniałem wcześniej że ludzie ogarnięci życiowo zarabiają u mnie i będą zarabiać.
Jeśli ktoś z moich obserwujących robi x25-x40 w rynku który nie sprzyja to już wam mogę obiecać że w hossie będzie to 10 razy tyle:)
5)
Mam dużo kontaktów, grup i kilkuletnie doświadczenie co daje mi przewagę nad osobami które dopiero wchodzą.
Często będzie tak że tokeny na których my zarobimy x20-x100 wejdą dopiero na ulice i to im będziemy sprzedawać bagi. No niestety ale tak wyglada ten rynek.
6)
Ktoś musi stracić, żeby ktoś inny zarobił. Jeśli myślałeś inaczej to musisz to wiedzieć.
W każdej dziedzinie życia tak się dzieje. Jedni otwierają firmy bo maja więcej jaj a drudzy dla nich pracują . I jedni i drudzy są potrzebni.
Zasada pareto 80-20.
7)
Ja zawsze chciałem być w tej 20-stce i do tego dążyłem, jedni chcą ale nic z tym nie robią a jeszcze inni nie chcą wgl.
Ja kieruje post dla osób, które chcą właśnie coś zmienić. Którzy też robią wszystko by być w tej lepszej części.
8)
Kolejna rzecz. ☝️
Musisz mieć plan co zrobić z zarobioną gotówką. Uwierz mi problemem nie jest zarobić tutaj pieniądze. Problemem jest co zrobić z zarobioną kasą.
W co zainwestować? W nieruchomości? No dobrze ale w Polsce czy za granica?
9)
Za granicą ok, ale to jest zawsze obcy kraj i jeśli wyjdzie jakaś ustawa która przestanie chronić Twoje mieszkanie będziesz w dupie.
W Polsce. No ok. Ale co jeśli ten nasz chory rząd wprowadzi jakieś ustawy o konfiskacie majątku podczas wojny (już takie są)
10)
No to złoto? Dobrze ale ile możesz mieć tego złota? Jak będziesz musiał uciekać za granice to nie przewieziesz za dużo złota.
Tak naprawdę mając więcej gotówki będziesz musiał zmierzyć się z takimi problemami.
Bo to nie jest tak że zarobisz i już masz sielankę.
11)
Musisz utrzymać swój status i powiększać majątek. Bardzo dużo złego się dzieje i nadchodzi. W tych czasach mieć gotówkę to jest problem. Dlatego miej plan co zrobić z zarobioną kasa bo to nie jest takie proste jak Ci się wydaje.
Może otworzyć biznes? Ale jaki? W Polsce?
12)
W Polsce uważam, że nie opłaca się otwierać niczego. Dlaczego?
Przede wszystkim rząd chce zniszczyć klasę średnia i to widać po zamykających się biznesach. Po drugie to ludzie. Niestety ale Polacy to bardzo ciężcy ludzie w dzisiejszych czasach internetu.
13)
Każda inwestycja zagrożona jest ryzykiem. Dlatego dobrze mieć kapitał w kilku miejscach. Musisz być tutaj elastyczny i iść z trendami.
Także jeśli jeszcze nie masz planu na najbliższe 3 lata to już powinieneś myśleć o tych rzeczach.

جاري تحميل الاقتراحات...