1)
Cześć 🤟
Dziś post o trzymanych pozycjach. Są szkoły gdzie „specjaliści” uczą:
„Kup 40 tokenów na Binance i któryś na pewno zrobi dobry wynik”
Nie raz widziałem ludzi którzy mieli po 40-60 tokenów. Dla mnie to kompletna bzdura.
Cześć 🤟
Dziś post o trzymanych pozycjach. Są szkoły gdzie „specjaliści” uczą:
„Kup 40 tokenów na Binance i któryś na pewno zrobi dobry wynik”
Nie raz widziałem ludzi którzy mieli po 40-60 tokenów. Dla mnie to kompletna bzdura.
2)
Po pierwsze nie jesteś w stanie kontrolować tych wszystkich pozycji.
Powiem Ci co musisz zrobić.
Sprzedaj wszystkie pozycje i poszukaj 5-6 krypto o których się mówi teraz i jest głośno.
Nie trzymaj starych kotletów.
Po pierwsze nie jesteś w stanie kontrolować tych wszystkich pozycji.
Powiem Ci co musisz zrobić.
Sprzedaj wszystkie pozycje i poszukaj 5-6 krypto o których się mówi teraz i jest głośno.
Nie trzymaj starych kotletów.
3)
Spójrz na tą stronę:
coinmarketcap.com
Masz tutaj historyczne rankingi tokenów które kiedyś były topowe a teraz o nich wgl nie słychać.
Spójrz na tą stronę:
coinmarketcap.com
Masz tutaj historyczne rankingi tokenów które kiedyś były topowe a teraz o nich wgl nie słychać.
4)
Czyli jeśli trzymasz 30-40 tokenów z poprzedniej hossy zastanów się czy warto.
Lepiej wrzucić w 5-6 nowych projektów większy kapitał niż rozdrabniać go na 40 części.
Spójrz.
Jeśli wrzucisz 50k zł w jeden projekt i zrobi 1000% wyciągniesz 500k.
Czyli jeśli trzymasz 30-40 tokenów z poprzedniej hossy zastanów się czy warto.
Lepiej wrzucić w 5-6 nowych projektów większy kapitał niż rozdrabniać go na 40 części.
Spójrz.
Jeśli wrzucisz 50k zł w jeden projekt i zrobi 1000% wyciągniesz 500k.
5)
Lepiej mieć mniej pozycji ale inwestować w nie więcej.
Nigdy nie szukam drugiej shiby. Pomnażam kapitał w ten sposób ze ryzykuje więcej i nie musze czekać na 100000%, bo tak naprawdę czasami wystarczą mi 300-1000%
Lepiej mieć mniej pozycji ale inwestować w nie więcej.
Nigdy nie szukam drugiej shiby. Pomnażam kapitał w ten sposób ze ryzykuje więcej i nie musze czekać na 100000%, bo tak naprawdę czasami wystarczą mi 300-1000%
6)
Oczywiście mowa tutaj o sprawdzonych projektach nie o shitcoinach bo to już co innego.
Wiec jeśli jesteś osobą która posiada tyle projektów przeanalizuj czy stare kotlety które trzymasz są tego warte czy nie lepiej przerzucić w trendy o których jest głośno (np:LSD,ARBITRUM)
Oczywiście mowa tutaj o sprawdzonych projektach nie o shitcoinach bo to już co innego.
Wiec jeśli jesteś osobą która posiada tyle projektów przeanalizuj czy stare kotlety które trzymasz są tego warte czy nie lepiej przerzucić w trendy o których jest głośno (np:LSD,ARBITRUM)
جاري تحميل الاقتراحات...