ازدواج هم حفظ کنیم؟
🔴پارتنر من چیزی نمیگه ولی فک کنم رابطه جنسیمون دیگه براش جذاب نیست و ارضاش نمیکنه،چطوری میتونم حل کنم این مسئله رو؟
🔴ما سکس منظم داریم ولی انگار دیگه هیچ کدوم ما لذت زیادی از اینکار نمیبریم و برامون عادی شده،چیکار کنیم؟
🔴ما دیگه فقط توی مناسبت ها سکس داریم
🔴پارتنر من چیزی نمیگه ولی فک کنم رابطه جنسیمون دیگه براش جذاب نیست و ارضاش نمیکنه،چطوری میتونم حل کنم این مسئله رو؟
🔴ما سکس منظم داریم ولی انگار دیگه هیچ کدوم ما لذت زیادی از اینکار نمیبریم و برامون عادی شده،چیکار کنیم؟
🔴ما دیگه فقط توی مناسبت ها سکس داریم
مثل سالگردمون و جشن تولد هامون،چطوری میتونیم دوباره سکس منظم داشته باشیم؟
حالا
از اون طرف JSM یا journal of sexual medicine که برای آکسفورد آکادمی هست که مدعیه بطور کلی افرادی که جزوی از جامعه BDSM هستن و چنین گرایشاتی دارن رضایت جنسیشون بیشتره
حالا
از اون طرف JSM یا journal of sexual medicine که برای آکسفورد آکادمی هست که مدعیه بطور کلی افرادی که جزوی از جامعه BDSM هستن و چنین گرایشاتی دارن رضایت جنسیشون بیشتره
حالا چرا؟
دلیل این آمار چیه؟
قبلا وقتی اسم BDSM میومد عموم مردم که چنین گرایشی نداشتن یاد پایان برده داری و خشونت های افسارگسیخته و زیر زمین های شکنجه و این چیزا میوفتادن
اما
توی فلسفه این گرایش چیزهای خیلی متفاوت و بیشتری وجود داره از جمله شفافیت ، اعتماد کامل ، مسئولیت پذیری و
دلیل این آمار چیه؟
قبلا وقتی اسم BDSM میومد عموم مردم که چنین گرایشی نداشتن یاد پایان برده داری و خشونت های افسارگسیخته و زیر زمین های شکنجه و این چیزا میوفتادن
اما
توی فلسفه این گرایش چیزهای خیلی متفاوت و بیشتری وجود داره از جمله شفافیت ، اعتماد کامل ، مسئولیت پذیری و
امنیت!
حالا ۲ تا درسی که پیشنهاد میکرد نویسنده مقاله که میشه از روابط BDSM گرفت برای بهبود روابط جنسی تمام زوج ها شامل اینان
۱. ارتباط کامل و حرف زدن شفاف و واضح
عموم مردم سکس رو صرفا عملی فیزیکی در راستای رفع یک نیاز و لذت جویی میبینن
اما جامعه bdsm رابطه جنسی رو به مثابه
حالا ۲ تا درسی که پیشنهاد میکرد نویسنده مقاله که میشه از روابط BDSM گرفت برای بهبود روابط جنسی تمام زوج ها شامل اینان
۱. ارتباط کامل و حرف زدن شفاف و واضح
عموم مردم سکس رو صرفا عملی فیزیکی در راستای رفع یک نیاز و لذت جویی میبینن
اما جامعه bdsm رابطه جنسی رو به مثابه
بازی ای که شامل خلاقیت و هوشمندی در کنار استفاده از حواس ۵ گانه مختلف و خود عمل فیزیکی میشه میدونه
اشتباها تصور میکنن حرف زدن حین سکس معادل درتی تالک هست
یعنی «فقط» فحش دادن و حرفای جنسی زدن و رکاکت
این هم هست
اما بیشتر منظور حرف زدن از علایقمون هست
چی دوست داریم
چی دوست نداریم
اشتباها تصور میکنن حرف زدن حین سکس معادل درتی تالک هست
یعنی «فقط» فحش دادن و حرفای جنسی زدن و رکاکت
این هم هست
اما بیشتر منظور حرف زدن از علایقمون هست
چی دوست داریم
چی دوست نداریم
حد و مرزهامون چیه
مایلیم به خط قرمز هامون نزدیک بشیم یا نه
و فانتزی های جنسیمون چی هستن
اکثرا چنین صحبت هایی نمیکنن بخاطر خجالت یا شرم و ... اما این جزو عرف های روابط bdsm هست
این حرف زدن و ارتباط گرفتن جزو اصول یک زندگی جنسی سالم هستن
باز یکی از مطالعات منتشر شده توی JSM نشون
مایلیم به خط قرمز هامون نزدیک بشیم یا نه
و فانتزی های جنسیمون چی هستن
اکثرا چنین صحبت هایی نمیکنن بخاطر خجالت یا شرم و ... اما این جزو عرف های روابط bdsm هست
این حرف زدن و ارتباط گرفتن جزو اصول یک زندگی جنسی سالم هستن
باز یکی از مطالعات منتشر شده توی JSM نشون
میده افرادی که جزو جامعه BDSM هستن به نسبت کمتر گرفتار اختلالات شدید روانی،بیشتر برونگرا،بیشتر مایل به تجربیات جدید،خودآگاه تر،کمتر حساس نسبت به ریجکت شدن و نهایتا سلامت سابجکتیو بیشتری دارن
حرف زدن از تمایلات و فانتزی های عمیق تون یا رازهای جنسیتون میتونه به کل زندگی جنسیتون
حرف زدن از تمایلات و فانتزی های عمیق تون یا رازهای جنسیتون میتونه به کل زندگی جنسیتون
رو متحول کنه! کمک میکنه کارهای متنوع تری انجام بدید،کمک میکنه هیجان روابطتون بیشتر بشه، رول پلی های جدیدی داشته باشید و نهایتا منجر به این میشه که توی رابطه جنسیتون چیزی به اسم safe word داشته باشید!
این سیف ورد کمک میکنه اعتمادتون یه پارتنرتون افزایش پیدا کنه
بعلاوه این حرف ها
این سیف ورد کمک میکنه اعتمادتون یه پارتنرتون افزایش پیدا کنه
بعلاوه این حرف ها
از فانتزی ها و امیال عمیق جنسی، صمیمیت شما و پارتنرتون رو افزایش میده
انعطاف و کنجکاوی در روابط جنسی باعث پیچیدگی اون نمیشه بلکه رنگ و روی جدیدی بهش میده!
۲.رضایت و شفافیت در بیشترین حد
بر اساس این مقاله
nspb.net
رضایت مشتاقانه و شفافیت هسته اصلی روابط BDSM هستن
انعطاف و کنجکاوی در روابط جنسی باعث پیچیدگی اون نمیشه بلکه رنگ و روی جدیدی بهش میده!
۲.رضایت و شفافیت در بیشترین حد
بر اساس این مقاله
nspb.net
رضایت مشتاقانه و شفافیت هسته اصلی روابط BDSM هستن
شاید دیده باشید توی نوع روابط یه برده داره به شدید ترین شکل شلاق میخوره، یا تجاوز (علی الظاهر) در قالب یک رول پلی داره انجام میشه
نکته اینه که اینها تماما با رضایت کامل طرفین هستن!
حتی اعمال خطرناکی که توی BDSM انجام میشه هم که جای بحث مفصل جدایی داره با رضایت کامل هستن و طرفین
نکته اینه که اینها تماما با رضایت کامل طرفین هستن!
حتی اعمال خطرناکی که توی BDSM انجام میشه هم که جای بحث مفصل جدایی داره با رضایت کامل هستن و طرفین
سرش توافق دارن
اما مرز این رضایت کجاست؟
اومدیم و شلاق زدن به نقطه ای رسید که از رضایت طرف خارج شد یا آسیب ناخواسته ای دید
اینجا باز اهمیت safe word مشخص میشه
توی جامعه BDSM سیف ورد به معنای اتمام بی قید و شرطه اون عمل هستش
وقتی سلطه پذیر از سیف وردش استفاده میکنه سلطه گر موظفه
اما مرز این رضایت کجاست؟
اومدیم و شلاق زدن به نقطه ای رسید که از رضایت طرف خارج شد یا آسیب ناخواسته ای دید
اینجا باز اهمیت safe word مشخص میشه
توی جامعه BDSM سیف ورد به معنای اتمام بی قید و شرطه اون عمل هستش
وقتی سلطه پذیر از سیف وردش استفاده میکنه سلطه گر موظفه
بلافاصله بدون هیچ سوال و اما و اگری عملش رو متوقف کنه
اینجاست که اون تجاوز در قالب رول پلی توجیه میشه
اگر به هر دلیلی از حد خارج بشه شخص با سیف ورد اون رو متوقف میکنه و توی جامعه BDSM دیگه مسائلی مثل no means yes/no یا خودش دلش میخواست یا فکر کردم داری حال میکنی و ... وجود نداره
اینجاست که اون تجاوز در قالب رول پلی توجیه میشه
اگر به هر دلیلی از حد خارج بشه شخص با سیف ورد اون رو متوقف میکنه و توی جامعه BDSM دیگه مسائلی مثل no means yes/no یا خودش دلش میخواست یا فکر کردم داری حال میکنی و ... وجود نداره
همه چیز شفافه
همه چیز بر مبنای رضایته
همه چیز بر مبنای توافقه
رضایت در مفاهیم مختلفش کاملا مورد بحث و گفتگو بین طرفین قرار میگیره
توی روانشناسی نوین یه مفهومی که مطرح میشه اینه که تا وقتی طرفین توی تخت خوابشون دارن لذت میبرن،نوع و ماهیت اون لذت بینشون به کسی ربطی نداره
همه چیز بر مبنای رضایته
همه چیز بر مبنای توافقه
رضایت در مفاهیم مختلفش کاملا مورد بحث و گفتگو بین طرفین قرار میگیره
توی روانشناسی نوین یه مفهومی که مطرح میشه اینه که تا وقتی طرفین توی تخت خوابشون دارن لذت میبرن،نوع و ماهیت اون لذت بینشون به کسی ربطی نداره
یه چیزی مثل من راضی تو راضی گور بابای ناراضی!
یکی از طرفین دوست داره و لذت میبره که پارتنرش در قالب تجاوز یه سکس خیلی خشن باهاش داشته باشه، پارتنر هم اینو دوست داره،دوست داره تجاوز کنه و سکس خشن با پارتنرش داشته باشه
درباره اش حرف میزنن
حد و مرزهاش رو مشخص میکنن
شفاف
و بعد
یکی از طرفین دوست داره و لذت میبره که پارتنرش در قالب تجاوز یه سکس خیلی خشن باهاش داشته باشه، پارتنر هم اینو دوست داره،دوست داره تجاوز کنه و سکس خشن با پارتنرش داشته باشه
درباره اش حرف میزنن
حد و مرزهاش رو مشخص میکنن
شفاف
و بعد
انجامش میدن
وسط کار شخص حس میکنه نه خشونته رو فکر میکرده میتونه تحمل کنه اما توی عمل میبینه نمیتونه بلافاصله سیف ورد رو میگه و همه چیز متوقف میشه!
حالا این رضایت هم میتونه کلامی باشه هم حتی کتبی
و سیف ورد نسبت به توافق ارجحیت داره!
یعنی حتی توافق کردن اما شخص حس میکنه نمیتونه
وسط کار شخص حس میکنه نه خشونته رو فکر میکرده میتونه تحمل کنه اما توی عمل میبینه نمیتونه بلافاصله سیف ورد رو میگه و همه چیز متوقف میشه!
حالا این رضایت هم میتونه کلامی باشه هم حتی کتبی
و سیف ورد نسبت به توافق ارجحیت داره!
یعنی حتی توافق کردن اما شخص حس میکنه نمیتونه
میتونه با سیف ورد یک طرفه توافق رو منحل کنه
توی روابط عادی بدون شفافیت و رضایت معمولا ۳ تا ایراد پیش میاد
۱. سکوت شخص به عنوان رضایت طلقی میشه! اما سکوت همیشه علامت رضایت نیست اونم وقتی درباره کاری حرف نزدن و توافقی نکردن
۲. یکی از طرفین رابطه صرفا همراهی میکنه با چیزی و رضایت
توی روابط عادی بدون شفافیت و رضایت معمولا ۳ تا ایراد پیش میاد
۱. سکوت شخص به عنوان رضایت طلقی میشه! اما سکوت همیشه علامت رضایت نیست اونم وقتی درباره کاری حرف نزدن و توافقی نکردن
۲. یکی از طرفین رابطه صرفا همراهی میکنه با چیزی و رضایت
نداره اما میخواد پارتنرش رو راضی نگه داره. اینم باز کار ۱۰۰ درصد اشتباهیه و اهمیت رضایت رو نشون میده
۳. پارتنر رو مجبور کنیم تحت فشار یا با باج گرفتن به چیزی رضایت بده . مثلا اگه توی سکس روی من جیش نکنی من کات میکنم یا طلاق میگیرم. این نوع رضایت ، در واقع رضایت نیست . باج گیری
۳. پارتنر رو مجبور کنیم تحت فشار یا با باج گرفتن به چیزی رضایت بده . مثلا اگه توی سکس روی من جیش نکنی من کات میکنم یا طلاق میگیرم. این نوع رضایت ، در واقع رضایت نیست . باج گیری
هست و ابدا پذیرفته نیست
خلاصه که
با هم حرف بزنید
شفاف خواسته هاتون رو بیان کنید و خجالت نکنید
پارتنر شما تنها آدم دنیاست که قرار نیست ازش خجالت بکشید
با هم توافق کنید
فانتزی های جنسیتون رو بشناسید و دربارشون با پارتنرتون حرف بزنید
بوس و بغل هم حلاله . همدیگه رو بغل کنید💚✌️😍
خلاصه که
با هم حرف بزنید
شفاف خواسته هاتون رو بیان کنید و خجالت نکنید
پارتنر شما تنها آدم دنیاست که قرار نیست ازش خجالت بکشید