Segaro || سگارو
Segaro || سگارو

@iSegaro

13 تغريدة 995 قراءة Feb 17, 2023
آموزش استفاده از تمامی کانفیگ های #V2ray با یک ورکر
1.من میخوام سریعتر این روش رو بگم چون حس خوبی ندارم و احساس میکنم اینکه تو گونی برم نزدیکه , خوب اول یه توضیح در باره این روش بدم بعدم چند تا مثال بزنم و باهم تست کنیم و برید به امان خدا تا ببینیم چی پیش میاد
حتما ریت بزنید مرسی
2.کار ورکر رو همه دیگه میدونید اسمشم روشه درخواست های ما به سمت ورکر کلادفلر میره و اون درخواست مارو به سمت سرور مقصد میفرسته , چون شبکه کلادفلر عظیم هست فعلا زارع پور دمبلان کلادفلر رو نمیتونه بخوره , ماهم از همین قابلیت الان میخوایم استفاده کنیم هرچی سرور #v2ray رایگان
3.روی اینترنت هست رو به خدمت بگیریم حالا از طریق وبسایت ها یا لینک های سابسکرایب , 1دونه ورکر میسازیم با کدی که میدم بهتون , تمامی درخواست ها که به سمت اون ورکر میره رو به سمت سروری که مشخص میکنم منتقل میکنه , خیلی از سرورها تو ایران مستقیم کار نمیکنن یا روی کلادفلر نیستند
4.با اینکار میام همه رو از کلادفلر رد میکنیم و زنده میشن , امیدوارم بتونم واضح و شفاف توضیح بدم , خوب اول از همه ساختن ورکر هست که همه بلدید دوستانی که جدید ملحق شدن ازین توییت کوت پیگیر بشن
5.یک ورکر میسازید و کد زیر که لینکش رو گذاشتم داخلش قرار میدید و Save&Deploy رو میزنید تمام , حالا از ادرس
ورکر خودتون یه کپی ازش میگیرید , این کد رو یه دوست دیگه برام تغییر داد که نخواست اسمی ازش برده بشه و ایده رو من از وحید @vahidfarid گرفتم 👇👇👇
ctxt.io
6.برای درک شما میگم کارش چیه , این کد میگه ورکر هر درخواستی که به سمتش میاد رو به ادرس سروری که در قسمت Path ابتدا اول با / نوشته بگیره به عنوان مقصد درخواست ما و هرچی بعد / هست رو به عنوان Path نگه داره , با این کار همه ی سرورها در دسترس ما میان با هر پروتکلی هرچی فکرش رو بکنید
7.نکته مهم اینجا یه چیزه حتما حتما اون ادرس مقصد سرور باید با پورت 443 باشه فقط 443 و تمام , حالا چطوری بکارش بگیرید من تو همین لینک زیر برای شما لیست چندتا وبسایت که سرورهاش انلاین هستند رو میزارم که برید بردارید , بیشتر از 200 سرور در دسترس هست همگی زنده
ctxt.io
8.هر پروتکلی هم خواستید میتونید استفاده کنید Vmess Vless Trojan , من به عنوان نمونه روی یکی ازین وبسایت ها درخواست یه کانفیگ میدم که برای همشون اینطوریه یکی از سرورهارو انتخاب کنید اطلاعاتی میخواد پرکنید و یه کانفیگ بگیرید مثل عکس
9.درتمامی اون سایتایی که دادم یه username میخواد که هرچی میتونید بزنید یه قسمت Bug SNI داره که من ادرس ورکری که بالا با کدی که دادم ساختید رو میزنید مثل عکس زیر و یه کانفیگ میگیرید و حتما توصفحه ای که نشونتون میده کانفیگ همراه با TLS رو کپی کنید و به برنامه V2rayN ویندوز ببرید
10.وقتی میارید تو برنامه کانفیگ رو مثل عکس شماره 1هست که من به عکس شماره 2 تغییرش میدم ببینید , در قسمت آدرس ای پی تمیز کلادفلر یا ادرس منو بزارید , ادرس سرور رو ببرید در Path و حتما با / قرارش بدید و در Host,SNI ادرس ورکرتون و تنظیمات uTLS,alpn,allowinsecure هم انجام میدم
11.خوب درخواستی های ما از آی پی تمیز به سمت ورکر میره , ورکر میاد ادرس سرور مقصد رو از ابتدای Path برمیداره و به سمت مقصد روانه میکنه + هرچی بعد / هست رو به عنوان Path میگیره , خروجی هم میبینید تست دانلود و ای پی لوکیشن با کیفیت فوق العاده عالی بدون محدودیت حجمی
12.محدودیت زمانی هم همه تو سایتاشون نوشتن 7روز و 3روز و ... که بعد قطع شدن میاید دوباره همین راهو میرید و وصل میشید , چرا این کد با کد وحید فرق داره چون بعضی از کانفیگ های ادرس Pathهای عجیب دارند یا با چندتا / جدا شدن که با کد وحید کار نمیکرد این کد اصلاحش کرده , حالا اینکه شد
13.همش 200تا سرور پس بقیش چی شد توی گیتهاب کلی لینک سابسکرایب فری هست که بالای چندین هزار کانفیگ هروز اپدیت میشن یکیش مثل همین لینکی که میزارم , همه رو میگیرید فقط پورتهای 443 رو نگه میدارید , یه تست tcp ping میگیرید سرورهای مرده رو جدا میکنید
raw.githubusercontent.com

جاري تحميل الاقتراحات...