آموزش پیدا کردن آی پی تمیز #کلادفلر در ویندوز #v2ray
1.سلام از اونجایی که دیدم صدای یسری ماله کش مخصوصا "علیرضا شیرازی" بدرد نخور درومده که چرا از ای پی های کلادفلر برای دور زدن فیلترنت ج.ا استفاده میکنید چون روی بقیه سایتا هم به واسطه استفاده مردم اختلال میوفته چون فیلترچی
1.سلام از اونجایی که دیدم صدای یسری ماله کش مخصوصا "علیرضا شیرازی" بدرد نخور درومده که چرا از ای پی های کلادفلر برای دور زدن فیلترنت ج.ا استفاده میکنید چون روی بقیه سایتا هم به واسطه استفاده مردم اختلال میوفته چون فیلترچی
2.برای جلوگیری از دسترسی ما میاد اون ای پی رو مختل میکنه و هر سایتی هم روی اون ای پی باشه اختلال براش به وجود میاد , جای اینکه طرف انتقاد رو بگیره سمت ج.ا بیشرف گرفته سمت مردم , همیشه طرف اشغال وای میستن تصمیم گرفتم این اموزش کاربردی رو برای ویندوز بزارم که هرکس بتونه ای پی خودش
3.برای خودش و بسته به اینترنت محل خودش پیدا کنه , ابتدا یه چیزی رو بگم دوستانی که میتونید روی ویندوزتون ماشین مجازی نصب کنید و اوبونتو بالا بیارید بهترین کار اینه از کد مرتضی @MortezaBashsiz استفاده کنید هرچی بهتون خروجی بده درجه یکه مثل خودش و اموزشم خودش تو صفحه یوتوبش گذاشته
4.اما از اونجایی که میدونم تنبلید و بعضیا با لینوکس کار نکردن پس راه سریعتر رو اینجا مینویسم فقط اینو بگم این روش به تمیزی مرتضی نیست ولی کار میده با خیال راحت فقط اینجا از @MortezaBashsiz میخام که روی لینک bot.sudoer.net خواهشا شما ای پی ها رو بروز کن مداوم مرتضی جان
5.با این کار یا دیگه باید کلا کلادفلر رو ببندن و اینترنت برای همه تاکید میکنم برای همه حتی عرزشی های بیناموس حرومزاده هم بلا استفاده بشه یا وضعیت از اینی که هست بهتر بشه , عزا و عروسی برای همه یا هیچکس بزنیم زیر میز بازی , خوب بریم همراه من تا ببینیم چکار باید بکنیم
6.دوتا اسکریپت چینی هستند که میاد بر اساس ای پی های کلادفلر شبکه رو اسکن و خروجی رو به ما نشون میده ما نیاز نداریم دیگه توی 1.5 میلیون ای پی کلادفلر بچرخیم مرتضی روی لینکی که توییت 4 معرفی کردم داره بهترین خروجی رو که عمومیت داره بر اساس تمامی سرویس های اینترنتی رو نشون میده و
7.کافیه ما در این اسکریپت چینی مخصوص ویندوز خروجی رو از لینک مرتضی بگیریم و اسکن رو بر اساس چندصدتا ای پی تمیز انجام بدیم و سریعتر به نتیجه برسیم , ادرس اسکریپت چینی در گیت هاب github.com هست که میتونید بردارید نسخه اصلی رو که تازه اپدیت هم شده ولی میتونید از
8.لینکی که میزارم خودم استفاده کنید چون یه ابزار دیگه هم داخلش قرار دادم که ای پی های مرتضی رو خروجی بگیره و فقط ای پی هارو نمایش بده برای ما پس از لینک من فایل زیپ رو دانلود و روی ویندوز از فشرده خارج کنید و بریم باهم ببینیم چکار باید بکنیم
ufile.io
ufile.io
10. توی توییت قبلی مثل عکس من بخشی رو انتخاب کردم ولی شما همگی رو انتخاب کنید و اینتر بزنید , اینتر که میزنید تمامی ای پی در کلیپبورد ویندوز ذخیره میشه , در همون پوشه دقت کنید در همون فولدر یه فایل تکست(Text) ساده بسازید و اسمش رو حتما مهمه بزارید ip همین با حروف کوچیک و تمامی
12.میخواید ای پی تمیز انتخاب کنید , مثلا اگه برای ایرانسل میخواید اینترنت گوشیتون رو به لپتاپ یا سیستمتون وصل کنید یا همینطور برای همراه اول یا اگه فقط براساس اینترنت ثابتی که به سیستمون وصل هست فایل CloudflareST.exe رو در همون مسیر کلیک کنید تا باز بشه , این برنامه میاد
14.درست نشون میده , حالا 10تا خروجی به ما داده که تمیزه و بر اساس لیست تمیز مرتضی باز خروجی داده که حسابی شانسمون برای دور زدن فیلترینگ رو زیاد میکنه , حالا کافیه ازین ای پی هایی که درومده در کانفیگ های فرینود یا هر کانفیگی که پشت کلادفلر هست استفاده کنید , اگه شما میتونید
15. اوبونتو بالا بیارید با ماشین مجازی و اینترنت موبایلتون یا هر اینترنتی رو روی سیستمتون شیر کنید و با کد اورجینال مرتضی خروجی بگیرید مطمن باشید نتیجه خیلی بهتر خواهد بود اما چون همه دسترسی ندارن این اموزش رو نوشتم , لذت ببرید و حتما این توییت رو ریت بزنید بقیه هم استفاده کنن
16. و ریدم دهن امثال علیرضا شیرازی و همه ماله کش هایی که ناراحتن چرا ای پی های کلادفلر رو کثیف میکنید به جای اینکه به سیستم تخمی ج.ا انتقاد بکنن که این چه وضعیه درست کردید
سوالی بود بپرسید حتما جواب میدم
روز خوش
سوالی بود بپرسید حتما جواب میدم
روز خوش
شرایط دریافت سرورهای فرینود بروز شد
جاري تحميل الاقتراحات...