آپدیت فوق العاده برای FreeNode
1.خوب مثل اینکه صدای ما به فرینود رسیده و همین الان اپدیتی ارایه داده با کیفیت فوق العاده عالی که دغدغه همه شما برای فیلتر شکن به پایان میرسه,با من همراه باشید و هرچی قبلا در مورد فری نود گفتم رو فراموش کنید,لطفا حتما این توییت رو ریت بزنید #v2ray
1.خوب مثل اینکه صدای ما به فرینود رسیده و همین الان اپدیتی ارایه داده با کیفیت فوق العاده عالی که دغدغه همه شما برای فیلتر شکن به پایان میرسه,با من همراه باشید و هرچی قبلا در مورد فری نود گفتم رو فراموش کنید,لطفا حتما این توییت رو ریت بزنید #v2ray
3.مرحله به مرحله میگم و ویدیو میزارم که مشکلی پیش نیاد , ابتدا وارد سایت cloudflare.com بشید و با ایمیلتون ثبت نام رو انجام بدید و در سایت لاگین کنید و وارد صفحه Workers بشید و یک نام انتخاب و ورکرتون رو بسازید و اماده بشید تا کد رو در صفحه ورکرتون بزارید مثل ویدیو
4.سپس وارد وبسایت getafreenode.com بشید و روی لینک ابی رنگ Get Node Now کلید کنید , به صفحه ی دیگری منتقل میشید که باید مثل عکس از کلید Menu روی Extra Sub Generator کلیک کنید که بازم به صفحه دیگری منتقل میشید
11.راستی یه نکته بگم ,ای پی هایی که فرینود به شما میده بر اساس اینترنتی هست که انتخاب کردید به هر دلیلی ارتباطتون بر قرار نشد کماکان ادرس ip.isegaro.click رو میتونید در هرکدوم از کانفیگ هاتون قرار بدید و تست کنید ببینید میتونید وصل بشید یا نع.
جاري تحميل الاقتراحات...