Segaro || سگارو
Segaro || سگارو

@iSegaro

7 تغريدة 11 قراءة Feb 22, 2023
سلام #رشتو
1.من لازمه اینجا یه توضیحی در مورد فری نود و هشت تا سرورش بدم و بگم که داریم چه کار سنگینی رو این پشت میکنیم و بیکار نیستیم و دم بچهایی که دارن به ما کمک میکنن گرم بدون چشم داشتی , هستند دوستانی که به ما حاضرن سرور مجانی یا پول بدن یا .... که دسترسی شمارو به اینترنت
2.تسهیل کنن , خوب بریم اول در مورد فری نود و هشت تا سرورش بگم , توی ویدیو اولی که من گذاشتم و بعدش دوستی از روی من ویدیو ساخت من سرور امستردام زدم و همه سرور امستردام زدن , توییت بعدیم نوشته بودم ادرس 8تا سرور رو که گویا توییتر الکی مخفی کرده بودش و خیلیا ندیدن و این شد که
3.خیلی خیلی عظیمی از ایرانیا شروع کردن ریختن روی سرور امستردام و سرور از دسترس قطعا خارج میشه یا کند میشه , خوب توی توییت بعدیم عجله کردم از دوستی خواستم کدی نوشت برای ما که 8تا سرور رو بهش اضافه کردیم که کار انتخاب سرور اتوماتیک بشه , یجورایی لود بالانسینگ که همه ترافیک رو
4.رو روی یک سرور نبره اما نمیدونستیم که این فرایند بدون سنجش خطا هست , یعنی سروری ممکنه قطع باشه و رندوم شمارو اون کد ورکر وصل کنه به اون سرور و نتونید استفاده کنید که بعضیا میگن اقا قطع وصل نمیشه و اینا !! این مشکل اول , مشکل دوم این بود که برای هر سایت یا درخواستی که داشتید
5.این فرایند انتخاب تصادفی سرور اتفاق میوفته !! ای بابا این که خیلی بده , خوب اشتباه از من بود که زود اینکارو کردم ولی لازم بود چون تا کد جدید و سرورهای شخصی خودمون اماده بشه همه شما با ورکر اشنا میشید , در حال حاضرم دونفر دارن بهم کمک میکنن کاملا دلی , دوستی سرور مجانی به ما
6.داده از امازون المان , سرور رومانی و انگلیس خودمم هم امادست , روی کد ورکر هم وحید داره کار میکنه با لود بالانسینگ که به جرات میگم کاری که داره میکنه نمونه جهانی و چینی هم نداره !! کاملا جدید و نو و حرفه ای هست درجه یک , منم که هیچی خدمت شمام جواب سوالاتو میدم تا وقتش که
7.کد جدید برای ورکر فری نود و آموزش ویدیویی سرور خودم رو بزارم که که سرورهام فوق العاده بینظر هستند با قدرت عالی و سرعت درجه یک که روی همه اپراتورها کار میکنه بچهایی که قبلا کانفیگ دادم بهشون میدونن , خلاصه که داستان اینه فعلا سر کنید دست پا شکسته تا خیلی قوی برگردیم , ارادتمند

جاري تحميل الاقتراحات...