T🌙bylec { ττ }🦖
T🌙bylec { ττ }🦖

@CryptoTubylec

7 تغريدة 2 قراءة Apr 11, 2023
1)
Koniec #kryptoprzedszkola u mnie na profilu.
Zachowujecie się jakbyście mieli 12 lat i byli typowym zombi. Co wam mówiłem o mentalu? Tyle pisałem. Nic nie wzięliście do siebie.
Mogę was uczyć przeróżnych rzeczy żebyście mieli swoje głowy ale co z tego. Wy macie to w dupie.
2)
Ulegacie jakiemuś pierdoleniu o niczym... Mega łatwo wami sterować. Ktoś wam coś nawinie i wy lecicie w tą bańkę informacyjną bez weryfikacji i własnego zdania.
Dlatego kończę z sygnałami na twitterze i telegramie. Nie zasługujecie na moją pracę.
3)
Za dużo słów poleciało w moją stronę żebym wam tutaj pomagał. Zasługujecie na los swoich ulubionych influencerów za którymi ślepo podążacie w osądzie. Koniec z jakimikolwiek sygnałami czy tipami na hosse. Wszystkie sygnały odchodzą w zapomnienie.
4)
A dla tych co siali FUD na #ShibDAO, proszę bardzo...
Od dziś jestem oficjalnym ambasadorem ShibDAO. Teraz moje sygnały i tipy będę umieszczał tylko na platformie MyShib od #ShibDao oraz na nowej grupie na telegramie.
Koniec z tym przedszkolem
5)
Aby móc korzystać z MyShib lub Grupy na telegramie, musicie posiadać minimum 100k tokenu #ShibDAO na swoim wallecie. Weryfikacja będzie za pomocą portfela.
Ja nie sprzedałem ani jednej sztuki #shibdao dlatego mnie tak wkurzyliście że nie dostaniecie już nic za darmo.
6)
Karma zawsze wraca. I ja stojąc przed lustrem jestem dumny z siebie ze tyle osobom pomogłem. Ale trzeba odsiać ten śmietnik darmowy. Nie chcesz być przed wszystkimi? Bardzo dobrze nie kupuj shidao i leć oglądać swoich mentorów:)
7)
Oni na pewno nie mają płacone za filmy na YouTubie, nie polecają nic w co się załadowali. Na pewno was dużo nauczą:)
I wiecie co? Odkupicie za rok, dwa ShibDao jak zobaczycie innych profity. Ale wtedy ceny już będą inne:)
To tyle.
#SHIBDAO 🖐🔥

جاري تحميل الاقتراحات...