آموزش گرفتن 7 سرور رایگان برای #V2ray
1.خوب برای بعضیا درک توییتای من سخت بود پس ویدیو ساختم مرحله به مرحله , این آموزش همراه با ورکر هست , شما هیچی نمیخاید فقط یک ایمیل میخاید , این آموزش روی تمامی نت ها کار میکنه !! ایرانسل , همراه اول , مخابرات , شاتل , پارس انلاین و ...
1.خوب برای بعضیا درک توییتای من سخت بود پس ویدیو ساختم مرحله به مرحله , این آموزش همراه با ورکر هست , شما هیچی نمیخاید فقط یک ایمیل میخاید , این آموزش روی تمامی نت ها کار میکنه !! ایرانسل , همراه اول , مخابرات , شاتل , پارس انلاین و ...
2.اول وارد سایت getafreenode.com و روی دکمه Get Node Now! کلید کنید,وارد یه صفحه دیگه میشید که اطلاعاتی هست فقط کافیه مثل من UUID رو کپی کنید و در جایی ذخیره کنید چون نیاز داریم
3.وارد سایت cloudflare.com بشید و یک اکانت برای خودتون بسازید و فعالش بکنید خیلی سادست , بعدش باید ورکر بسازید برای خودتون مثل ویدیوی زیر کار کنید مثل من , برای کپی کد هم میتونید از لینک زیر استفاده کنید
ctxt.io
ctxt.io
ctxt.io/2/AACQ2GH2EA
Context – share whatever you see with others in seconds
1.website : https://getafreenode.com/ 2.UUID khodeton ro begirid va Save Konid 3.Dar "cloudflare.com...
cloudflare.com
Cloudflare - The Web Performance & Security Company | Cloudflare
Here at Cloudflare, we make the Internet work the way it should. Offering CDN, DNS, DDoS protection...
4.من از سرور امستردام استفاده کردم شما میتونید از سرورهای زیر هم استفاده کنید
LosAngeles.v2ray.online
Seattle.v2ray.online
Helsinki.v2ray.online
Vienna.v2ray.online
Phoenix.v2ray.online
سرور توکیو مخصوص شبکهای اجتماعیه فقط
Tokyo.v2ray.online
LosAngeles.v2ray.online
Seattle.v2ray.online
Helsinki.v2ray.online
Vienna.v2ray.online
Phoenix.v2ray.online
سرور توکیو مخصوص شبکهای اجتماعیه فقط
Tokyo.v2ray.online
6.خوب همین کار رو هم میتونید روی گوشی بکنید دقیقا مثل همین ویدوز هست یا اینکه روی برنامه v2rayn ویندوز روی دکمه Share بالای صفحه کنید و کد QrCode رو با گوشیتون اسکن کنید , روی گوشی هم حتما حتما uTLS , alpn , allowinsecure رو مثل ویندوز تنظیم کنید تا فیلتر نشید
7.هر ورکر تا روزی 100 هزار درخواست رو هندل میکنه که برای یک نفر زیاده , میتونید در اختیار 3 4 نفر قرار بدید راحت , تعداد درخواست های انجام شده رو هم میتونید در صفحه ورکرتون هر لحظه انلاین ببینید , فری نود هم 60گیگ ترافیک در اختیارتون میزاره که قابل تمدیده مجانی
زنده باشید روز خوش
زنده باشید روز خوش
جاري تحميل الاقتراحات...