Tubylec wpadł ostatnio na genialny pomysł - jak udowodnić, że jest naprawdę dobry w "wyszukiwaniu gemów"? 😅 Wymyślił wyzwanie - "od 0 do milionera". Po tym już na pewno będzie mógł wszystkich <sprawdza notatki> "zgasić jak peta" 🚬
4/
4/
I tutaj pierwsza rzecz. Pisałem o tym wielokrotnie - influ żyją w nieco innym ekosystemie niż zwykły Kowalski. Zwłaszcza tacy, którzy manipulują mało płynnymi rynkami. To osoby, które posiadają własne sieci shillerów oraz społeczności, które pójdą za nimi w ogień.
5/
5/
Dla Tubylca jest to tak oczywiste, że swoich obserwujących traktuje jak ciemną masę i dziką kartę w "negocjacjach". Siejąc FUD wobec innego projektu naraził na straty inwestorów (żeby było śmiesznie, także tych, którzy kupili DOGPAD po jego wpisach 😅)
8/
8/
Tak, #krypto to wciąż dziki zachód i brakuje tu jasnych regulacji. Ale jeden już chwalił się swoją "wysoce opłacalną strategią tradingową" i atakami na inne protokoły, a teraz w cyrku się nie śmieje. Liczę, może naiwnie, że tak wyjaśnianych spraw będzie więcej.
10/
10/
Ostatnio wypłynął portfel MrHide (o ironio 😅). Jestem w stanie uwierzyć, że MrHide namierzył w jakiś sposób portfel kogoś z ekipy Tubylca, bo dał sygnał znacznie wcześniej. Tubylec nie popełnia takich błędów, bo nie chce, żeby ktoś go wykrył.
11/
11/
Co ciekawe, portfel ten handlował też takimi tokenami jak $WOOF, $TOSA, $FLONA, $PAW czy $DOGENS. Kto mógł je skupować przed tweetami Tubylca i kto zarazem zapakował się na grubo w SHIBDAO, zanim jeszcze ktokolwiek to shillował? 🤔
0xc43bd4046dbff7eedf088d1b1851949f8299b907
13/
0xc43bd4046dbff7eedf088d1b1851949f8299b907
13/
Kilkadziesiąt tysięcy dolarów zostało zrzuconych z tego jednego portfela na społeczność, która na sygnał Tubylca rzuciła się do skupowania. Wszystko w dość krótkim czasie. Czy muszę dodawać, że token znalazł się również w portfelu #odzeradomilionera? 🙄
14/
14/
Czy jeżeli możesz "poprosić" swoją społeczność o odkupienie własnych tokenów to czy takie wyzwanie ma w ogóle sens? Czy jeżeli korzystając ze swoich kontaktów masz dostęp do informacji o tym co będzie pompowane, to czy w ogóle jest to wyzwanie?
15/
15/
Tak “na gemach” zarabia Tubylec i koledzy 🙂
Większość inwestorów traci na pump&dump - oni tworzą własne tokeny i zarabiają ZAWSZE, Wy może czasem, ale większość z Was jest najwyżej na 0 i w dodatku ze zmarnowanym czasem na emocje i śledzenie wykresów.
17/
Większość inwestorów traci na pump&dump - oni tworzą własne tokeny i zarabiają ZAWSZE, Wy może czasem, ale większość z Was jest najwyżej na 0 i w dodatku ze zmarnowanym czasem na emocje i śledzenie wykresów.
17/
I ja naprawdę nie mam nic przeciwko memcoinom. Jednak tutaj zawsze będę opisywał i tępił zachowania nieetyczne i nielegalne, mając nadzieję, że nowa osoba zanim trafi na profil patoinfluencera, najpierw przeczyta takie wątki jak ten.
20/
20/
Apeluję też do innych influ o niepromowanie osób, które manipulują rynkiem i traktują swoje społeczności jak narzędzie wywierania wpływu na innych projektach, powodując tym samym szkody wśród inwestorów.
Ale kim ja jestem? Mogę sobie apelować 😅
21/
Ale kim ja jestem? Mogę sobie apelować 😅
21/
Pytanie o kolejnego gema osób, które same pompują własne projekty jest bezsensowne i dopóki osoby decyzyjne nie wezmą się porządnie za walkę z tym procederem, to my musimy piętnować takie zachowania. To nie jest piaskownica. Influ + nieduże grono zarabia, reszta traci.
22/
22/
Wszystkich obrońców Tubylca, którzy będą teraz pisać w komentarzach "ale mi dał zarobić 8x" albo "na głupcach powinno się zarabiać", zachęcam do ponownego przeczytania tego wątku lub do zapoznanie się z jednym z moim ostatnich wpisów na temat czytania ze zrozumieniem.
23/
23/
I jeżeli już to zachęcam do śledzenia shillerów, którzy może nieco dojrzalej podchodzą do tematu. Takich którzy nie tworzą własnych wydmuszek, żeby później pompować swoje torby i portfele typu #odzeradomilionera 😅 na mało płynnym rynku.
Pozdrawiam i miłego weekendu! 💕
24/
Pozdrawiam i miłego weekendu! 💕
24/
جاري تحميل الاقتراحات...