T🌙bylec { ττ }🦖
T🌙bylec { ττ }🦖

@CryptoTubylec

16 تغريدة 1 قراءة Apr 11, 2023
1)
Mam nadzieje że wszystkie śmieci się same już usunęły z mojego Twittera i mogę działać normalnie dalej.
Po wczorajszym dniu dalej utrzymuje że Polacy to bardzo biedny kraj mentalnie. I tak większość z nich znowu dostanie wpierdol od rynku.
2)
Od wczoraj widzę słabe próby wyjaśniania mnie pod względem wytykania nieudanych zagrań, czy też doklejania jakiś screenów z rozmów w których nie brałem nawet udziału a to śmieszne nawet.
Ci geniusze teraz poklepują się po ramieniu i myślą: „Ale mu dojebałem hehe”
3)
Tak naprawdę zaszkodzili sami sobie bo ja i tak zaraz o nich zapomnę a wartości które przekazuje tutaj są warte więcej niż nie jeden kurs który zakupią u swoich Youtuberów.
To trochę tak jak wyborcy PISU chcą być ruchani i będą.
4)
Goście nie rozumieją jak działa ten rynek. Projekty rosną tylko dlatego że ktoś o tym mówi i im więcej osób o tym powie tym projekt więcej urośnie. I to nieważne czy jest memcoinem czy jakiś legit projektem.
Co więcej po zakupie projektu sami stają się naganiaczami.
5)
Są szczęśliwymi posiadaczami pięknego projektu X który trzymają tylko po to by opierdolić komuś wyżej. Mówią o tym znajomym, piszą posty na socjalach i tak spirala się kręci. Ostatni zawsze gasi światło. Nie widzą schematu działania tej piramidy.
6)
Ktoś kto wchodzi na rynek kryptowalut czyli na rynek o podwyższonym stopniu ryzyka powinien mieć świadomość że wszystkie pieniądze które zainwestuje może stracić. No i tu się pojawia problem bo goście tego nie czają:)
7)
Wchodzą na ten rynek w ogóle nie przygotowani. Mają przede wszystkim zjebany mental. I jeśli ktoś jest pizdą w życiu i myśli podobnie do większości to w rynku też dostanie wpierdol. I czy to źle? Takie prawa rynku.
8)
I tu pojawia się Tubylec. Gość bardzo kontrowersyjny na rynku polskim. Człowiek który zarabia więcej na shitcoinach niż oni przez całe życie na tym rynku. Niektórzy są od 2016 roku a dalej pracują na etacie i są uwiązani po pachy w kredytach albo mieszkają u mamusi.
9)
Czuje ten rynek i rozgrywam go jak chce, kiedy oni przejmują się pół roku czy bitcoin już zaliczył dołek i czy właściciel giełdy FTX pójdzie siedzieć czy nie xd
Udzielam czasami mega fajnych porad i pokazuje jak ograć innych tak by być na początku tego łańcucha pokarmowego.
10)
I piękne w tym rynku jest to że ludzie sami sobie wybierają swoją ścieżkę. Ktoś kto jest mało sprytny i mniej inteligentny będzie mnie krytykował zaś drugi skorzysta z rad i wygra z tym głąbem co chce mieć racje.
11)
Cała masa ludzi życzy mi wszystkiego co najgorsze dlatego że wyjaśniam ich wszystkich i nie rzucam słów na wiatr ale tez pokazuje wyniki. I czekają tylko kiedy mi coś nie wejdzie. Jejku skakają wtedy z radości i przybijają sobie piątki:)
12)
Tylko że mnie to w ogóle nie rusza bo wiem że jest cała masa ludzi która zarabia dzięki mnie i zmienia swoje życie. I to mi daje szczęście ze pomagam innym zmieniać życie.
Uważam ze karma wraca i robie wszystko by ludziom pomóc.
13)
To że ludzie zarzucają mi zrzucanie bagów to jest ich wymysł. Dużo ludzi śledzi moje wallety i mogą potwierdzić że takie rzeczy nie mają miejsca. Wiecie dlaczego tak mówią?
Już wam powiem. To proste!
Oni patrzą swoją miarą. Mówią to co oni by zrobili na moim miejscu.
14)
To tak jak mąż który zdradza swoją żonę sam jest jej nieufny i cholernie zadrosny.
Na pewno znacie takie sytuacje. Gdy ktoś jest złodziejem sam nikomu nie ufa bo boi się ze go okradną. Tak to działa:)
15)
Ci nieudacznicy gdy skończą swoje „wyjaśnienie tubylca” wracają do swojej tyrki za granicą albo roboty której nienawidzą a ja się z nich śmieje pijąc drinka gdzieś w ciepłych krajach. I to nie dlatego że mam przerośnięte ego:) Tylko dlatego że mają zjebany mental.
16)
I jak nie zaczną go zmieniać to nigdy nie osiągną nic w życiu. Zawsze będą ruchani czy to w krypto czy prawdziwym życiu.
Ja już kiedyś wspomniałem że jestem dla tych 10% myślących ludzi którzy chcą coś zmienić w życiu a całą resztę jebać:)
ESSA 🤟
youtu.be

جاري تحميل الاقتراحات...