T🌙bylec { ττ }🦖
T🌙bylec { ττ }🦖

@CryptoTubylec

4 تغريدة 1 قراءة Apr 11, 2023
1)
Prawdzie community to takie kiedy będzie z Tobą jak im dajesz zarobić, ale też kiedy czasami dasz ciała.
Nie będę każdemu debilowi odpisywał bo nie mam czasu na to:) Jeśli nie chcesz to nie obserwuj tego kanału i tyle. Każdy ogarnięty typ co jest dłużej na rynku docenia to.
2)
Tubylec się nie skończył i nie skończy. Po przesianiu przez sito wszystkich dzbanów i hejtrów zostaną Ci najlepsi:)
#PROJEKTODZERADOMILIONERA pokaże wszystkim że można zarobić tutaj od 0 dużo kasy i środkowy palec dla tych idiotów co nie potrafią zarabiać 🖕🏻
3)
Powstaje dużo grup aby mnie zniszczyć i bardzo wielu influ mnie nie lubi bo nie sprzedaje nikomu marzeń tylko zbieram profity i kto chce mnie obserwuje. I dlatego tak wielu ludzi mnie obserwuje bo nie ściemniam. I to ich boli:)
4)
Najłatwiej jest jak komuś coś nie wyjdzie zmieszać go z błotem tylko dla podniesienia swojego ego. Zróbcie sobie dobrze a Tubylec leci dalej:)
Za chwile znajdę kolejnego GEMA który zrobi x20 i znowu nie będziecie mieć o czym mówić. A ja? Ja za sekundę o was zapomnę :)
Essa

جاري تحميل الاقتراحات...