Kilka dni temu wspominałem o $GIGA jako przykładzie tokenu opartego na #realyield. Niefortunnie w ciągu następnych 24h jego jego cena wzrosła ponad 50%. Moim zdaniem mieliśmy tu dużo szczęścia. Projekt kilka godzin później opublikował trailer i emocje znów ożyły.
2/
2/
Zarzut padł jednak o pompowanie "shitcoinów". I tutaj przechodzimy do nieco filozoficznej części tego referatu. Czym jest "shitcoin"? Jestem przekonany, że każdy z Was ma własną definicję. Dla jednego to wszystko oprócz $BTC, dla innych to low capy, memcoiny itd.
4/
4/
Dlaczego jednak na tym profilu prędzej opowiem o projekcie @gigaswapfinance niż powstałym wczoraj kolejnym tokenie z kotkiem/pieskiem w logo?
Ponieważ mam daleki horyzont inwestycyjny, lubię inwestować w realne produkty i nie przepadam za zbyt częstym śledzeniem wykresów.
6/
Ponieważ mam daleki horyzont inwestycyjny, lubię inwestować w realne produkty i nie przepadam za zbyt częstym śledzeniem wykresów.
6/
I po raz kolejny napiszę - Ty wybierasz własną strategię. Pisałem wielokrotnie o inwestowaniu w tokeny o niskiej płynności i z czym się to wiąże. Tak samo jak starałem się opisywać inne strategie.
Skoro wspomniałem już o niskiej płynności, przejdźmy do "zrzucania toreb".
8/
Skoro wspomniałem już o niskiej płynności, przejdźmy do "zrzucania toreb".
8/
To tylko wiara, że "to nowy $DOGE". Tam nie ma innowacji ani użyteczności, ani nawet produktu. Ostatnio okazało się, że innowacją w tego typu projektach jest "yield farming" (sorrki, musiałem😅). To nie moja bajka i moim zdaniem tokeny takie jak $GIGA się w to nie wpisują.
12/
12/
Co nie znaczy, że Gigaswap i inne tego typu projekty nie są obarczone ryzykiem. Moim zdaniem są - jak najbardziej, ale wydaje mi się, że znacznie mniejszym niż kolejny token gdzie jesteś zdany na influencera, który może wytworzy Ci płynność do sprzedaży.
14/
14/
جاري تحميل الاقتراحات...