CT KARANLIK
CT KARANLIK

@ctifsa

16 تغريدة 18 قراءة Jan 29, 2023
Kripto Türkiyenin En Büyük Sahtekarı
“ PUMP”cı takipçilerinin başına mal yıkan 5 Dakikada 1 Milyon TL’lik Vurgun Yapan Düzenbaz
Başrol : V For Kripto
Floodu detaylı okuyun 👇 #bts
İnsanlara gram faydası olmayan piyasa gelme sebebi Pump yapıp takipçilerinin sırtından geçinen bir yamyam neler yapmış bu gece bi bakalım :
1-) Piyasanın en hacimsiz coinini bulup 150 bin dolarlık mal topluyor önceden, çünkü rahat %50 pump yapacağını biliyor.
2-) 5 dakikada 56.000$ kar.
Tek kuruş satmadım diyip ss atıyorsun çünkü insanlar saf bu şekilde satmadığına inandıracaksım ve ekran fotoğrafından hemen sonra satış başlasın…!!!
Ondan sonra bir daha ekran fotoğrafı gelmiyor neden ???
3-)100 kere uyardın saf takipçilerini dimi tepeden alan satmasın neden tepeden alsın peki neden satmasın sen rahat satabil diyemi?
Tam tepede 15 kırılırsa 18 olacak dedin fomoladın kimseye sattırmadın Ve birazdan twittera atıp tam tepeden bir kaç keriz takipçiye daha shilleyecek
Coin tam tepedeyken %100-200 hedef veriyorsun 15 kırılısa direk 18 olacak diyip hedef verip fomoluyorsun,
5 dakikada %60 yaptırdın sonra coin düşer uzaya çıkar umrunda değilmiş…
Hmmmm neden bu kadar rahatsın acaba ?
En zirveden tepeden 15 den 16 dan alan bile zarar edemezmiş hmmm çünkü %100 olacak diyip mal boşaltıyor…
Ben demiyorum kendisi diyor 👇
1 saat içinde 200 bin dolarlık malı sattı ve coin 10 dakika içinde yükseldiği yere geri döndü.
Tepeden alan kundakta ağlayan bebeğinin rızkını bunun dolandırıcılık sistemine atanlara geçmiş olsun.
1 değil 2 değil 3 değil…
Her hafta 3-4 coinde 100 bin 200 bin dolarlık malı önceden toplayıp %30-40-50 pump yaptırıp satıyor.
Hani #bake #spell #burger #pnt #mc sayamadığım yüzlercesi ?
Hepsi 1 saat içinde pump yapıp sönüyor içerde kalanlar ne yapacak ?
Tam tepedeyken shillemeye devam 1 saatte %50 pump yaptırdın tabi harikaydın dersin ?
Takipçilerinde aynısını diyormu ?
Hani %200 ?
Alamazsınız kardeşim coin hacimsiz 10 saniye içinde %40 yaptı tepeden alıp ekmeğine yağmı süreceksin?
Siz binanceye girene kadar %50 yapmış oluyor o arada da %200 hedef veriyor.
Siz alın pumplatın diye bahsediyor kendisi sattıktan sonra coini kaderine bırakıyor siz orda debelenirken yeni coinde pump!!!
Tabi aceleci davranır çünkü her dediğini %50 uçuran bilgisiz bir kitle var…
Bu takipçilerin olduğu sürece 26x değil daha fazlasınıda yaparsın.
Sor bakalım takipçilerine onların Pnl’si neden ekside ?
Geçen günde #Pnt coini 1 saatte %50 pumplattın…
Tam tepedeyken heryere yayalım %100 yapalım diyorsun.. malını sattıktan sonra gerisi umrunda değil…
Lütfen buna bir dur demek için ve herkesin görmesi bilinçlenmesi için beğenelim RT yapıp yayalım.
Vicdanı olan herkesten destek bekliyorum 🙏
#btc #bts #vforkripto #vforrkripto v for kripto dolandırıcı

جاري تحميل الاقتراحات...