T🌙bylec { ττ }🦖
T🌙bylec { ττ }🦖

@CryptoTubylec

7 تغريدة Apr 11, 2023
1)
UPDATE RYNEK
Możecie się ze mnie śmiać analitycy i znawcy od wszystkiego. Ja nie znam się wgl na analizie technicznej.
Nie obchodzi mnie czy już wam wasz indykator pokazał odpowiednią kreskę serio. Zarabiam na tym rynku bez AT.
Rynek to emocje a nie kreski i linie.
2)
Kiedy wy w 2021 roku rysowaliście sobie linie i kolejne ATH ja czułem że rynek jest przegrzany. Nie patrzyłem wtedy na AT tylko na poziom euforii i wiele, wiele innych czynników.
15 października informowałem ludzi na grupie że wychodzę 50% do stabli. Wtedy się śmiali.
3)
Wtedy $BTC był po 64k$
Następna paczka
8 grudnia—-> 65% w stable
Wtedy BTC był po 50k $
4)
9 grudnia napisałem że wychodzę 100% do stabli.
Nie patrzyłem na AT tak samo wtedy.
5)
Teraz mamy sytuacje gdzie wyczuwam że możemy mieć dołek za sobą
Czerwony obszar to moment covida i spadek z 9k na 3.5k
Na razie jesteśmy na etapie gdzie BTC po raz pierwszy odbija się z bessy z( 3k do 14k w ok. 3 miesiące)
6)
Tak mniej więcej to widzę. Jeśli znowu nie będzie drugiego covida to tak to może wyglądać .
Oczywiście to jest moje zdanie. Możecie grać swoje. Tak samo mówiłem ze BTC może spaść poniżej poprzedniego ATH 20k i nikt z was o tym nie mówił. A ja brałem to pod uwagę. Dlaczego?
7)
Żeby właśnie wykosić ludzi z siana. Nigdy w historii BTC nie spadł poniżej poprzedniego ATH. No a ja mówię to patrz teraz i co:)
Wasze wskaźniki tego nie pokazywały. Wiec jebać tą ANALIZĘ TECHNICZNĄ gdzie odpowiednia ilość kapitału zwali waszą analizę w podziemie.
👊🔥

جاري تحميل الاقتراحات...